- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek yapmam. Ya rüya ya da çok istekli olursam görüntüsüz yapıyorum. Olabildiğince günahı devre dışı bırakmaya çalışıyorum.+18 izlemem asla demişsin ya mastürbasyon ihtiyacını nasıl yapıyorsun onu diyorum?
Pek yapmam. Ya rüya ya da çok istekli olursam görüntüsüz yapıyorum. Olabildiğince günahı devre dışı bırakmaya çalışıyorum.+18 izlemem asla demişsin ya mastürbasyon ihtiyacını nasıl yapıyorsun onu diyorum?
Evlendiğinde muhtemelen erken gelme sorunu yaşayacaksın.Pek yapmam. Ya rüya ya da çok istekli olursam görüntüsüz yapıyorum. Olabildiğince günahı devre dışı bırakmaya çalışıyorum.
o ne demek laEvlendiğinde muhtemelen erken gelme sorunu yaşayacaksın.
yilan diyo hocam hizli kusucak dayanamicak fazla diyoo ne demek la
Erken boşalma işte.o ne demek la
Yani noluyo kötü bir şey mi ne kadar kötü tedavi edilmesi gereken bir şey mi düzeltilebilir bir şey miErken boşalma işte.
YouTube'da ve Google'da ayrıntılı bilgiler bulabilirsin. Düzeltilebilir sorun ama biraz geç kalmışlık da var. Kötü bir şey çünkü kadını tatmin edemiyorsun ilişkiyi etkileyebilir.Yani noluyo kötü bir şey mi ne kadar kötü tedavi edilmesi gereken bir şey mi düzeltilebilir bir şey mi
Ne yani anlamadım erotik içerik mi izleyeyim?YouTube'da ve Google'da ayrıntılı bilgiler bulabilirsin. Düzeltilebilir sorun ama biraz geç kalmışlık da var. Kötü bir şey çünkü kadını tatmin edemiyorsun ilişkiyi etkileyebilir.
Sadece izlemek yetmiyor şimdi buradan anlatamıyorum araştırırsan tekniklerini bulursun.Ne yani anlamadım erotik içerik mi izleyeyim?
Ya günah amaSadece izlemek yetmiyor şimdi buradan anlatamıyorum araştırırsan tekniklerini bulursun.
ihtiyaç gidermek günah değil ancak erotik içerikler izlemek günah. Ancak başka türlü de dediğim gibi sorunlar yaşayabiliyorsun.Ya günah ama
Hocam şu ana kadar islemediysen kendini hiç bozma.Ya günah ama