10000 TL Bütçeye Sistem

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Bütçe
10000
8 yaşında bir çocuk var instada 10000 liraya her şey dahil almak istiyor monitör klavye mouse kulaklık mousepad ve ikinci el almalısın dedim ama tek başıma her şeyi değerlendiremem ve en son alt segment baktığımda yıl 2021 di çok alt segmentten anlamıyorum yardımınıza ihtiyacım var ve yayın açıp oyun oynayacakmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az kalsın trendyol pc alıyordu zor çevirdim

hocam elinde çöpte olsa bir pc si varsa benim imzadaki gibi geliştirme yaapabilir. ya da gitsin trendyol alsın

8 yaşdan sonrasını okumadim

kanka ben sistem topluyorum ama elden haleldiyoruz acaba arkadaş nerede yaşıyor ben istanbul avrupa yakasındayım
8 yaşında bir çocuk var instada 10000 liraya her şey dahil almak istiyor monitör klavye mouse kulaklık mousepad ve ikinci el almalısın dedim ama tek başıma her şeyi değerlendiremem ve en son alt segment baktığımda yıl 2021 di çok alt segmentten anlamıyorum yardımınıza ihtiyacım var ve yayın açıp oyun oynayacakmış

az kalsın trendyol pc alıyordu zor çevirdim

sorayım

kanka ben sistem topluyorum ama elden haleldiyoruz acaba arkadaş nerede yaşıyor ben istanbul avrupa yakasındayım
instasını verebilirim çocuğun

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
parayı yollarsa toplarım ama tabi güvenebilirse onun dışında 9 yaşında bir çocuğun demesiyle 10.000tl lik sistem toplamam yani
güvenmez adanada çocuğa dedimli bendeb uzakta yaşıyomuşsun dedi niye ki abi bence adanalılarda sorun var

knk bende yok direk tel ver dm den bana
bilmiyorumki telefon numarasını

salla gitsin o zaman knk orda bilgisayarcı vardır illaki

Geri