Leptopda Ryzenmi İntelmi

AMD artık inteli geçmeye başladı. Verimlilik, bütçe konusunda.
Ucuzluk konusunda daha iyi, şu an piyasa bulunan en iyi işlemciyi hala intel uŕ
Geçersin kardeşim render veya stress testi yap geçersin ki her laptopta geçersin emin ol 300 binlik laptopta bile 95 falan olur .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim sen ne tür bir sakatsın allah aşkına benim attığım laptop bu mu? Ya neyse ergenlik falan işte çocukluğuna veriyorum.
testlerde her laptop 100 dereceyi bulur. kastım günlük kullanım ve oyun senaryoları

Hepsi kötü demedim sadece modellerin %60 kötü ekran kullanıyor.
Kardeşim bu arada sen yanlış biliyormuşsun vectırun hiçbir modelinde %45 ntcs kullanmıyorlar hemen suç atmışsın.
1727636169944.png

Ucuzluk konusunda daha iyi, şu an piyasa bulunan en iyi işlemciyi hala intel uŕ

testlerde her laptop 100 dereceyi bulur. kastım günlük kullanım ve oyun senaryoları
Bana göre aldığım laptopun soğuk çalışması için gerekirse %10 daha az performans olsun.

Kardeşim bu arada sen yanlış biliyormuşsun vectırun hiçbir modelinde %45 ntcs kullanmıyorlar hemen suç atmışsın.
Alıntıyı görüntüle

Bana göre aldığım laptopun soğuk çalışması için gerekirse %10 daha az performans olsun.

aynen, sıcaklık zaten performansı etkiliyor o yüzden pek de bir şey değişmiyor. adam gibi soğutması olmadıktan sonra ne koyarlarsa koysunlar içine

Sanırsam sadece bir modeline koymuşlar o da ekrandan ödün verip maaliyeti azaltmak sanırım yani senin dediğin gbii msi öyle böyle değil kardeşim bak ben polonya da yaşıyorum bu olayların hiçbirisi yok neyse ne o üretilir türkiye de fiyatlar uçuk ve alıcı az insanların yöneleceği tarzda üretiyorlar.

Sanırsam sadece bir modeline koymuşlar o da ekrandan ödün verip maaliyeti azaltmak sanırım yani senin dediğin gbii msi öyle böyle değil kardeşim bak ben polonya da yaşıyorum bu olayların hiçbirisi yok neyse ne o üretilir türkiye de fiyatlar uçuk ve alıcı az insanların yöneleceği tarzda üretiyorlar.
Olabilir fakat yinede koymaları etik olmamış.

Etik maalesef bunu sadece msi değil hp de acer de asus da yaptı her markanın bu şekilde hatta bundan daha fazla modelinde böyle durumlar yaşanabiliyor.
Bence laptopta en önemli özelliklerden biri ekran.

bu oyun bilgisayarlarını çoğunlukla oyuncular alıyor %85 oranında. Yeterli yani aslında.
Biz nereden bu konuya geldik? Tuf 4060 güç olarak en mantıklısı. 4050 ROG ise kalite açısından en mantıklısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri