Neler Yeni

Leptopda Ryzenmi İntelmi

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Ekranı IPS bile değil bunun. TN panel kullanıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen 7 7735HS 4060lı tufmu
Yoksa i7 13650hx 4050 rogmu arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
Asus almak şart mı? Alacağın bütün İntelli laptoplar limitli gelecek. 150 Watt işlemciyi besleyecek adaptör veya soğutma sistemi bu bütçede imkansız. Ryzen7 8845hs max 54 watt çekiyor ve fazlasıyla da yetiyor. Atom parçalamıyoruz sonuçta alt tarafı oyun oynuyoruz.

Farex

80+ Silver

Asus almak şart mı? Alacağın bütün İntelli laptoplar limitli gelecek. 150 Watt işlemciyi besleyecek adaptör veya soğutma sistemi bu bütçede imkansız. Ryzen7 8845hs max 54 watt çekiyor ve fazlasıyla da yetiyor. Atom parçalamıyoruz sonuçta alt tarafı oyun oynuyoruz.
Kardeşim bak cahili gördüm de bu kadar cahilini görmedim özelliklerine baksan ıps panel olduğunu görücen hadi onu geçtim bu kadar yüksek fiyatlara victus önermek ayrı cahiliyet tebrik ederim :D

omerdgn42

80+ Bronze
Ryzen 7 7735HS 4060lı tufmu
Yoksa i7 13650hx 4050 rogmu arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
Oyun oynayacaksınız tut. Üniversite mühendislik mimarlık için alıyorsanız rog.

Tam tersi Intel de limit koymama gerek olmadan serin çalışıyor. AMD için limit şart

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Qwerty1029384756

Tam tersi Intel de limit koymama gerek olmadan serin çalışıyor. AMD için limit şart
İntel 13. ve 14. nesillerinin kronik sıkıntılı olduğunu itiraf etti. HX işlemciler ile yumurta pişirirsiniz.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Qwerty1029384756

Farex

80+ Silver
İntel 13. ve 14. nesillerinin kronik sıkıntılı olduğunu itiraf etti. HX işlemciler ile yumurta pişirirsiniz.
Kardeşim komple sallamasyon evet sorun var fakat aşırı değil 100 cihazdan 3-5 i bu durumda sadece bende i5-13450hx ve i9-13980hx laptobum var ikisinde de oyun oynarım render alırım hiçbir sorun vs yok arkadaşlarımda kullanıyor ve bu forumda da kullanan kullanıcılar var hiç görmemişsindir hx işlemcim arızalı çok ısınıyor falan diye tabi kronik laptoplar haricinde.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Kardeşim bak cahili gördüm de bu kadar cahilini görmedim özelliklerine baksan ıps panel olduğunu görücen hadi onu geçtim bu kadar yüksek fiyatlara victus önermek ayrı cahiliyet tebrik ederim :D
Burada bir elemanın Katana 15'i vardı. Kendi bilgisayarından TN panel olduğunu göstermişti. Ve forumlara az biraz araştırsan TN paneli olduğuna dair bir çok emare görürsün. Hakarete başvurup cahil demiş :) Noldu fanboy çok mu incindin putun eleştirilince?
Victus, Katana'dan çok daha iyi. En azından TN panele sahip değil.

Burada bir elemanın Katana 15'i vardı. Kendi bilgisayarından TN panel olduğunu göstermişti. Ve forumlara az biraz araştırsan TN paneli olduğuna dair bir çok emare görürsün. Hakarete başvurup cahil demiş :) Noldu fanboy çok mu incindin putun eleştirilince?
@Farex al bak bakalım IPS'miymiş :D
CAHİL

Ekler

• 1.png
    1.png
    56 KB · Hit: 19

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
Bir keresinle laptop marka modele göre değişir asusun tuf modelleri sıkıntılı mesela sen ryzen alırsın çok ısınır ama intel alıp rog alırsın ondan daha iyi performansla ya aynı ısıda yada daha düşük ısıda kullanırsın değişir sen sadece max bütçeni belirt gerisine karışma.
16 k bütçe , üni için , arada ets2, valo oynarım , ne önerirsin reis

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü

AMD'de neye limit koyacaksın birader? R7 8845HS zaten max 54 watta çalışıyor. İntel ise 100 wat üzerine kadar çıkabiliyor. Dell'de ısınma problemi var. Asus Tuf F serisinde ısınma problemi var. Monster'da var. Casper'da var. Hepsinin ortak noktası İntel işlemcili olması. İntel işlemcili olup limitsiz serin çalışan laptop yok. Niye yalan yanlış bilgi veriyorsun?

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Qwerty1029384756
AMD'de neye limit koyacaksın birader? R7 8845HS zaten max 54 watta çalışıyor. İntel ise 100 wat üzerine kadar çıkabiliyor. Dell'de ısınma problemi var. Asus Tuf F serisinde ısınma problemi var. Monster'da var. Casper'da var. Hepsinin ortak noktası İntel işlemcili olması. İntel işlemcili olup limitsiz serin çalışan laptop yok. Niye yalan yanlış bilgi veriyorsun?
Kendisi yanlış bilgi ve bana hakaret ettiği için cezalı. Konunun 3.sayfasını sadece okuyun.

Farex

80+ Silver

@Farex al bak bakalım IPS'miymiş :D
CAHİL
Bu çocuğu çok takmayın victus katanadan daha iyi diyen bir çocuktan hiçbir şey beklenmez :D
1727634928561.png

16 k bütçe , üni için , arada ets2, valo oynarım , ne önerirsin reis
İkinci el öneririm bu fiyata. İkinci el az kullanılmış ekran kartlı laptop bulursun sıfır yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,564
Üyeler
168,146
Son üye
eneszkano
Top Bottom