Rog serisi kullaniyorum. Daha 82 83 derecegi gecemedim baya bir zorladigim haldeİntel 13. ve 14. nesillerinin kronik sıkıntılı olduğunu itiraf etti. HX işlemciler ile yumurta pişirirsiniz.
Rog serisi kullaniyorum. Daha 82 83 derecegi gecemedim baya bir zorladigim haldeİntel 13. ve 14. nesillerinin kronik sıkıntılı olduğunu itiraf etti. HX işlemciler ile yumurta pişirirsiniz.
43 bintl kardeşim sen sakat mısın görme engelin falan mı var bizim bilmediğimiz?Sana değil diğer arkadaş için ***** rolüne yatar dedim. Çocuk 65k'lık laptopu göklere çıkartıyor ama %45ntsc ekranlı geliyor.
AMD artık inteli geçmeye başladı. Verimlilik, bütçe konusunda.Dostum iki model arasinda kaldim, rog aldim ve tavsiye ederim. Islemci olarak i7 13650hx ryzen 7 7735hs ten daha iyi. Sogutma ve ekran olarak da cok daha iyi ve premium bir cihaz.
AL ULAN AL. Adam laptopu satın almış TN panel olduğunu görmüş.Allah allah bir ergenimiz sinirlenmiş galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben örnek attım birde sanırsam ynalış laptobu attım başka konuya atıcakken buraya atmışım farkında olmadan.
Geçersin kardeşim render veya stress testi yap geçersin ki her laptopta geçersin emin ol 300 binlik laptopta bile 95 falan olur .Rog serisi kullaniyorum. Daha 82 83 derecegi gecemedim baya bir zorladigim halde
Kardeşim sen ne tür bir sakatsın allah aşkına benim attığım laptop bu mu? Ya neyse ergenlik falan işte çocukluğuna veriyorum.AL ULAN AL. Adam laptopu satın almış TN panel olduğunu görmüş.
Al oku ulan.
Ahahaha. Katana serisinde TN panel varmış demek ki? Noldu lan putuna halel mi geldi?Geçersin kardeşim render veya stress testi yap geçersin ki her laptopta geçersin emin ol 300 binlik laptopta bile 95 falan olur .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim sen ne tür bir sakatsın allah aşkına benim attığım laptop bu mu? Ya neyse ergenlik falan işte çocukluğuna veriyorum.
MSI alınmaz artık batırdı kendisini iyice bu fiyattaki laptopa TN ekran koymak nedir?AL ULAN AL. Adam laptopu satın almış TN panel olduğunu görmüş.
Al oku ulan.
Kardeşim benim attığım laptopta ıps var arkadaşın attığı laptop üretimi kalktığı için faiş fiyatlara satıyorlar ve o laptopta zaten tn var o laptop o fiyat değil zaten benim attığıma bak anlarsın çocuk benim attığım laptobu karıştırmış saçma sapan laptop bulmuş ben atmışım gibi yorum yapıyot.MSI alınmaz artık batırdı kendisini iyice bu fiyattaki laptopa TN ekran koymak nedir?
Vector 16 HX modelinde %45 ntsc var tek Katana değil. MSI önermiyorum artık kalitesiz ekranları sayesinde.Kardeşim benim attığım laptopta ıps var arkadaşın attığı laptop üretimi kalktığı için faiş fiyatlara satıyorlar o laptop o fiyat değil zaten benim attığıma bak anlarsın çocuk benim attığım laptobu karıştırmış saçma sapan laptop bulmuş ben atmışım gibi yorum yapıyot.
Sakat herif sırf cevap yazmak için cevap yazıyor. Geçen de aynı böyleydin. Cevabı yapıştırınca susup gittin. Adam olsan konuşmazsın zaten.Kardeşim benim attığım laptopta ıps var arkadaşın attığı laptop üretimi kalktığı için faiş fiyatlara satıyorlar o laptop o fiyat değil zaten benim attığıma bak anlarsın çocuk benim attığım laptobu karıştırmış saçma sapan laptop bulmuş ben atmışım gibi yorum yapıyot.
Vector 16 HX modelinde %45 ntsc var tek Katana değil. MSI önermiyorum artık kalitesiz ekranları sayesinde.
Bende vector 17 var ve kullanılan panel bu.Vector 16 HX modelinde %45 ntsc var tek Katana değil. MSI önermiyorum artık kalitesiz ekranları sayesinde.
Ergenlere cevap vermiyorum kardeşim beyin yaşı insanları tam anlayacak kapasiteye ve düşünme yapısına erişmediğinden.Sakat herif sırf cevap yazmak için cevap yazıyor. Geçen de aynı böyleydin. Cevabı yapıştırınca susup gittin. Adam olsan konuşmazsın zaten.
Katana'nın içinde siyah bant bile yok. Bakır borular kapatılmamış bile. Oradan bile kısmışlar. Neyse ne alan alsın çok da umurumda. Sanki benim para yanıcak. Ben yeri geldiğinde Predator yeri geldiğinde Tuf yeri geldiğinde de Victus öneriyorum. Senin gibi putperest fanboy değiliz çok şükür. Velet ya markaların bilmem neliğini yapıyor. Aciz herif
Hepsi kötü demedim sadece modellerin %60 kötü ekran kullanıyor.Bende vector 17 var ve kullanılan panel bu.
Alıntıyı görüntüle