InFL4MES1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Arkadaşım pc alıcak ben az çok anlıyorum ama o pc konusunda pek bilgisi yok 20k ya sağlam güzel bişeyler arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum
Biraz daha uyguna bişey yok mudur acaba 1tb hdd de eklemeyi düşünüyorumGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Arkadaşım pc alıcak ben az çok anlıyorum ama o pc konusunda pek bilgisi yok 20k ya sağlam güzel bişeyler arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum
Biraz daha uyguna bişey yok mudur acaba 1tb hdd de eklemeyi düşünüyorum
İ3 işlemci iyi mi![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Alttaki arkadaş 17lik sistem atmış ondaki işlemciyi 12400f e yükselt ve siteden 1tb SSD yaptiginda 20100tl oluyor fiyatı ama busefer ramler ddr5 yerine ddr4 oluyor performans farkı var arada sen bilirsin benim attığımda çok iyi o arkadaşın attığını benim dediğim şekilde özelleştirirsen oda iyiBunu al geç işlemci daha iyi ramlerde ddr5 üstelik![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
En son yazdığımı oku onu uygulaİ3 işlemci iyi mi
Ddr4 ve ddr5 arasında nasıl farklar varAlttaki arkadaş 17lik sistem atmış ondaki işlemciyi 12400f e yükselt ve siteden 1tb SSD yaptiginda 20100tl oluyor fiyatı ama busefer ramler ddr5 yerine ddr4 oluyor performans farkı var arada sen bilirsin benim attığımda çok iyi o arkadaşın attığını benim dediğim şekilde özelleştirirsen oda iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En son yazdığımı oku onu uygula
Ddr4 ve ddr5 arasında nasıl farklar var