İngilizce klavye alınır mı?

Wentra

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak İngilizce olması biraz beni itiyor klavye tuşlarının yerini ezbere biliyorum ancak yine de sormak istedim bu arada klavye nasıl söylerseniz mutlu olurum.

alınır hocam niye alınmasın hatta ingilizce klavyeler daha güzel bana soracak olursanız

sahsen bu paralara ak820 pro alırdım

Merhaba bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak İngilizce olması biraz beni itiyor klavye tuşlarının yerini ezbere biliyorum ancak yine de sormak istedim bu arada klavye nasıl söylerseniz mutlu olurum.

Sıkıntı yok kral 5-6 harf zaten devam

Custom klavye işi yapan biri olarak söylüyorum o paraya sana basış hissiyatı olarak zevk verdirecek bir ton klavye var

ajazz markası oda tanındık bir marka ama tr de tanınmıyorum fazla
aslında yanında mouse de bakıyorum mouse olarak yeni çıkan logitech superlight 2 düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Custom klavye işi yapan biri olarak söylüyorum o paraya sana basış hissiyatı olarak zevk verdirecek bir ton klavye var
önerebilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,718
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri