y1gitsl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 534
bence iPhone 12 açık araTasarım,batarya,kamera önemli benim için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsız kaldım![]()
bence iPhone 12 açık araTasarım,batarya,kamera önemli benim için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsız kaldım![]()
2. el sorunlu mu olur diyorsun 23k yas23 e 30k verılır fıyatına deger
fıyatına bısey demıyorum ıyı guzelde cıhaz sorunlu olma olasılıgı var sadece bunu goze alıyorsan alabılırsın2. el sorunlu mu olur diyorsun 23k ya
tamamdır reis sağolasın teşekkürler yardım içinfıyatına bısey demıyorum ıyı guzelde cıhaz sorunlu olma olasılıgı var sadece bunu goze alıyorsan alabılırsın
rıca ederımtamamdır reis sağolasın teşekkürler yardım için
S22 İLE S23 BATARYA TESTİNE BAKTIM OYUN OYNAMA VİDEO İZLEME FİLM İZLEME 2024 ARADA 50 DAKİKA FARK VAR SADECE 6 SAAT 42 DAKİKA DİĞERİ 7 SAAT 31 DKrıca ederım
S23 çok çok daha iyiS22 İLE S23 BATARYA TESTİNE BAKTIM OYUN OYNAMA VİDEO İZLEME FİLM İZLEME 2024 ARADA 50 DAKİKA FARK VAR SADECE 6 SAAT 42 DAKİKA DİĞERİ 7 SAAT 31 DK
TAMAMDIR REİSS23 çok çok daha iyi
S22 kullanıyordum alabilirsin vasat bir cihaz değil ama batarya yönünden beklentilerini düşük tut.Bataryası da kotu performansli degil 120hz 5 saat veriyor.
S22 kullanıyordum alabilirsin vasat bir cihaz değil ama batarya yönünden beklentilerini düşük tSAĞOL