Valorant Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü

baranieus

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar daha bugün windows güncellemesi alan laptopumla valoranta girmeye çalıştım. Oyuna girdi biraz poligonda takıldıktan sonra oyundan attı ve böyle bir hata ile karşılaştım. Geforce Experience uygulaması üzerinden ekran kartının güncellemesini gerçekleştirdim. Tekrar girmeye çalışınca oyuna bile girmeden bu hatayı vermeye başladı nasıl çözebilirim? (Ekran Kartı: RTX4060M 8GB)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-06 161450.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-06 161450.png
    243 KB · Hit: 119
Selamlar daha bugün windows güncellemesi alan laptopumla valoranta girmeye çalıştım. Oyuna girdi biraz poligonda takıldıktan sonra oyundan attı ve böyle bir hata ile karşılaştım. Geforce Experience uygulaması üzerinden ekran kartının güncellemesini gerçekleştirdim. Tekrar girmeye çalışınca oyuna bile girmeden bu hatayı vermeye başladı nasıl çözebilirim? (Ekran Kartı: RTX4060M 8GB)
Aynı sorunu ben de yaşadım dünkü güncellemeden sonra çözebildin mi hala daha aynı sorunu alıyorum battlefield 2042 de de sorun verdi

Şu an pc sıfırlıyorum en baştan driver vs kurucam çözüm bulamadım napıcaz

Şu an pc sıfırlıyorum en baştan driver vs kurucam çözüm bulamadım napıcaz
baştan sıfırlamana gerek yoktu ddu ile sürücüyü kaldırsaydın yeterdi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

win güncellemesinden kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım
Muhtemelen windows kaynaklıdır windows'u olabildiğince en stabil sürümde tutmaya çalışıyorum ben.

baştan sıfırlamana gerek yoktu ddu ile sürücüyü kaldırsaydın yeterdi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen windows kaynaklıdır windows'u olabildiğince en stabil sürümde tutmaya çalışıyorum ben.
Ddu ile sıfırladım işe yaramadı temiz kurulum yaptım aynı hatayı aldım. Onboard ekran kartında oyun sorunsuz fakat nvidia devreye girince sorun veriyor. İ5-14500HX 4060M 8GB

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,314
Üyeler
174,535
Son üye
messi3278443728
Geri