Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
Taksit yapacağıım için 12k yı geçmemesi lazım vatan veya media marktan alcam ne önerirsiniz
Açıklamayı okumadınız sanırımA35 alın 1000 TL pahalı sadece.
A25 önermek istemiyorum A25 ile A35 arasında çok fark var biraz daha bütçenizi arttırıp A35 almanızı öneririm.Açıklamayı okumadınız sanırım
Kankacım taksit yapıcam diyorum 12k üstü olmuyor taksitA25 önermek istemiyorum A25 ile A35 arasında çok fark var biraz daha bütçenizi arttırıp A35 almanızı öneririm.
O zaman A25. Tabi A35 alabilirsiniz çok daha iyi olur.Kankacım taksit yapıcam diyorum 12k üstü olmuyor taksit
Kankacım taksit yapıcam diyorum 12k üstü olmuyor taksit
aynı özelliklerde a23 bende var 1 sene yeni oldu daha kasıyor almayın git başka karta falan yaptır a35 alStandartlarında alabileceginiz en mantıklı cihaz bu ama vatan diye niye 1,5K daha fazla veriyonuz ki.
Samsung Galaxy A25 5G 6/128 Gb Akıllı Telefon Açık Mavi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy A25 5G 6/128 Gb Akıllı Telefon Açık Mavi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aşırı alakasız cihazlar. Dostum 2025 yılına girmek üzereyiz ve 4GB RAMli android telefon kullanıyorsun? Yavaşlar tabii.aynı özelliklerde a23 bende var 1 sene yeni oldu daha kasıyor almayın git başka karta falan yaptır a35 al
128/6 benim ki ama sen bilirsinAşırı alakasız cihazlar. Dostum 2025 yılına girmek üzereyiz ve 4GB RAMli android telefon kullanıyorsun? Yavaşlar tabii.
İnt üzerinden oluyomuydu taksitStandartlarında alabileceginiz en mantıklı cihaz bu ama vatan diye niye 1,5K daha fazla veriyonuz ki.
Samsung Galaxy A25 5G 6/128 Gb Akıllı Telefon Açık Mavi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy A25 5G 6/128 Gb Akıllı Telefon Açık Mavi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
6 lı versiyonu mu varmış128/6 benim ki ama sen bilirsin