ATK blazing f1 Pro 🆚 Lamzu thorn

Wucho

80+
Reaksiyon skoru
74
Bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ikisinide ikinci el olarak almayı düşünüyorum aranızda kullanan yada bu ürünlere ait bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ikisinide ikinci el olarak almayı düşünüyorum aranızda kullanan yada bu ürünlere ait bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
atk kullanıyorum 4kda bile şarjı bir tık erken bitiyor -4 5 gün günde 2 saat kullanım- onun dışında 8k dongle ile gelmesi güzel olsa bile 8k kullanmadım daha çünkü büyük ihtimalle 2 günde 1 şarja takmam gerekecek. Şarj içinde dongleı sökmene gerek yok type-c kablosu ve adaptör ile edersin.

atk kullanıyorum 4kda bile şarjı bir tık erken bitiyor -4 5 gün günde 2 saat kullanım- onun dışında 8k dongle ile gelmesi güzel olsa bile 8k kullanmadım daha çünkü büyük ihtimalle 2 günde 1 şarja takmam gerekecek. Şarj içinde dongleı sökmene gerek yok type-c kablosu ve adaptör ile edersin.
Genel olarak memnunsun anladığım kadarıyla tek sorunu şarj

Genel olarak memnunsun anladığım kadarıyla tek sorunu şarj
evet hocam genel olarak memnunum benim kullandığım mousepad klasse pro çok üst segment olmamasına rağmen iyi kayıyor bunu sorundan sayar mısın bilmem ama benim ellerimde sıkıntı var galiba çok çabuk terliyor bu yüzden de mouse elden kayıyor.
Mousea takmalık zımbırtıları göndermişler ama hemen de takmak istemedim.

evet hocam genel olarak memnunum benim kullandığım mousepad klasse pro çok üst segment olmamasına rağmen iyi kayıyor bunu sorundan sayar mısın bilmem ama benim ellerimde sıkıntı var galiba çok çabuk terliyor bu yüzden de mouse elden kayıyor.
Mousea takmalık zımbırtıları göndermişler ama hemen de takmak istemedim.
Sağolasın bana baya yardımcı oldun. sanırım oyumu atk dan yana kullancam bir iki kişide lamzu thorn dan bahsederse daha da rahatlıycam :)

lamzu palm grip ve claw grip icin uygun stoguda yok ayrıca büyük ihtimalle lamzunun sensoru 3395 atk nınkı ıse 3950 yenı pıyasaya surulmus bır mouse sahsı tercıhım atk olurdu

ATK alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri