the_vr_boy
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
vallaha goruntu verme ilk sonra boyle oldu bende anlamadim tamir ettirsem duzen tutmama ihtimali var birde anakart parasi isterler bunu kenara koyup 4 bin tl ile nasil bi am4 toplayabilirim ben baktim biraz 6 bine 0 a520 r5 2600 32 gb ramli toplaniyor gibi siz ne onerirsinizSoğuk su için. Yeni anakart alın yada anakartı yakın bir tamirciye gösterin kurtarılabilir mi baksınlar.
sadece anakart yandi pc yide upgrade yapmak istiyorum anakarti yaptirsam 2-3 bin tl alirlar gibime geliyor onun yerine 4 bine am4 anakart ram işlemci onerisi istiyorumSadece anakart yanmadı mı?
Pc nedir şu ansadece anakart yandi pc yide upgrade yapmak istiyorum anakarti yaptirsam 2-3 bin tl alirlar gibime geliyor onun yerine 4 bine am4 anakart ram işlemci onerisi istiyorum
bunun uzerindekiler xeon e5 2650 v0 16 gb ram rx 570 8 gbPc nedir şu an
bu haliyle ne kadara satarsın acabaanakartim goruldugu gibi yandi x79 cin işi bir anakarti yurt dişidan getirtmekle yurk içinden almak ayni para (4000)tl am4 fln toplanirmi 4000tl ye
Alıntıyı görüntüle
anakart işlemci rambu haliyle ne kadara satarsın acaba
sen kaç verirsinbu haliyle ne kadara satarsın acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakart işlemci ram
bilemiyorum daha önce hiç arızalı bir anakart almadımsen kaç verirsin
bu arada geçenlerde satan bir tanıdığım var demiştiniz acaba elinde sağlam x79 anakart var mı acabasen kaç verirsin
x79 anakart uygun denk getiremezsen yeni sistemi düşünebilirsin.vallaha goruntu verme ilk sonra boyle oldu bende anlamadim tamir ettirsem duzen tutmama ihtimali var birde anakart parasi isterler bunu kenara koyup 4 bin tl ile nasil bi am4 toplayabilirim ben baktim biraz 6 bine 0 a520 r5 2600 32 gb ramli toplaniyor gibi siz ne onerirsiniz
ona sordum ben satmiyorum kendi topladigim sistemlerde kullaniyorum dedi hocambu arada geçenlerde satan bir tanıdığım var demiştiniz acaba elinde sağlam x79 anakart var mı acaba