Mustafa7889755
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
herkese iyi günler evdeki uydu çok eski yenilemek istiyorum wifi youtube iptv desteği olan kanal geçişleri hızlı uydu arıyorum tavsiye eder misiniz teşekkürler
mi stick alabilirsinherkese iyi günler evdeki uydu çok eski yenilemek istiyorum wifi youtube iptv desteği olan kanal geçişleri hızlı uydu arıyorum tavsiye eder misiniz teşekkürler
uydu alıcısı istiyorummi stick alabilirsin
al sana uydu alıcısı https://www.trendyol.com/wellbox/wi...uydu-alici-free-ip-tiktok-youtube-p-795503608uydu alıcısı istiyorum
İyimidir hocam bu next cihazlarıda var
Mi tv veya stick al uydu alıcısından daha iyidir wifi varsaherkese iyi günler evdeki uydu çok eski yenilemek istiyorum wifi youtube iptv desteği olan kanal geçişleri hızlı uydu arıyorum tavsiye eder misiniz teşekkürler
fiyat olarak güzel ve sade ama ben senin yerinde olsam ya benim attığımı yada mi stick alırdım zaten artık uydu alıcıları bitiyor belli bir zamandan sonra hepsi bozulmaya başlıyor yerinizde olsam mi sitck alırım güncel bir şekilde kullanırım en azından ne olduğu belli yinede karar size kalmışİyimidir hocam bu next cihazlarıda var