❌İndirim Bitti! Amazon 300 TL ve üzeri alışverişinde, sepette 120 TL indirim

Uygun Olmayan Arkadaşlar 3 Ay Sipariş Vermemeniz Gerekiyor.

Uzun zaman sonra uygun oldum :D 5 cilt manga ve 1 sert kapak çizgi roman kampanyalarla 328 tl ye geldi eyvallah :D

Bundan 3 tane alın ben kullanıyorum 10 numara ürün.. Aynı zamanda 300TL P&G Alışverişine 100 TL Para İadesi kampanyasından da yararlanırsınız. Nays ile ödeme yaparsanız da oradan da para iadesi gelir.
Old Spice.jpg

LİNK

Bu teklif ("Teklif") sadece davet alan müşteriler için geçerlidir. Müşteriler, Amazon.com.tr'den e-posta gönderilmesi, anlık ileti bildirimi veya sitede banner yoluyla bu Tekliften yararlanmaya davet edilebilir. Müşteriler, Teklifin açıklandığı https://www.amazon.com.tr/yourpromotions/f7e281ba-0c7a-44ef-81d2-84d571d070d2 sayfasını ziyaret ederek ve Teklifin Hüküm ve Koşullarını görüp göremediklerini kontrol ederek bu Teklif için uygun olup olmadıklarını teyit edebilirler. Amazon tarafından davet edilen ve Teklif sayfasını ziyaret eden müşteriler ("Uygun Müşteriler"), promosyonu uyguladıktan sonra, teklifin son kullanma tarihi ayrıca sitede de otomatik olarak müşterilerle paylaşılacaktır.

Ne alınır? Alacak hiç bişi bulamıyorum :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,410
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri