❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu 474TL 🔥

Ryzen 5 5600 işlemcimi stok fan ile cinebench testi yaptım 85 dereceler de çalıştı sonra bu soğutucuyu sipariş vermiştim takması biraz zor o şekilde test ettim 65 dereceden yukarı çıkmadı mx4 termal macun kullandım

Burada LGA 1700 desteklemiyor yazmış arkadaşlar. Fakat doğru bilgi değil. Bu hafta içinde Hepsiburada satıcısından 2 adet aldım. İkisinde de LGA 1700 desteği vardı. Hatta 1 adetini İ5-12400F ile kullandık.
Birçok yerde desteklemediğini söylüyorlar. Hatta forumdan montajlayamayan vardı. İlginç bende duyduklarımı gördüklerimi söylüyorum aslında. Uyuyorsa ne güzel.

Birçok yerde desteklemediğini söylüyorlar. Hatta forumdan montajlayamayan vardı. İlginç bende duyduklarımı gördüklerimi söylüyorum aslında. Uyuyorsa ne güzel.
Eskiden desteklemiyordu doğrudur. Fakat bende AMD sistemde kullanmak için aldığımda desteklediğini gördüm. İ5-12400F kullanan arkadaşımızın sistemine montaj yaptık. Sorun çıkmadı.

Ryzen 5 5600 işlemcimi stok fan ile cinebench testi yaptım 85 dereceler de çalıştı sonra bu soğutucuyu sipariş vermiştim takması biraz zor o şekilde test ettim 65 dereceden yukarı çıkmadı mx4 termal macun kullandım
4.4 GHz ile test ette bi bakalım kaç derece oluyor:)

Bende almayı düşünüyordum da ledleri kapatılmıyormuş kasam mavi bu fan rgb çok sırıtacağı için vaz gectim
Uygun fiyata iyi bir ürün aslında. Kasanın rengini de değişebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi değer.

Son düzenleme:
Geri