sistemi alıyoruz varmıdır öneriniz?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba bu sistemi revize ederek toparladık.
İleride direk kartı çıkarıp 4080 takıp yanıma ramden ilave edecek şekilde tasarladık. Ekran görüntüsü paylaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• IMG_0803.png
    IMG_0803.png
    917.3 KB · Hit: 247
Pek bilgim yok eminim daha iyi bilen birisi olacaktır. Psu daha iyi olabilir bence birde ssd daha güzel bir marka olabilir diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnce hesap biraz daha pahalı diye biliyorum isterseniz başka sitelerde toplamayı deneyin efendim. Karşılaştırma yapın. Dönem o dönem artık 1 kuruş dahi önemli.

İleride direk kartı çıkarıp 4080 takıp yanıma ramden ilave edecek şekilde tasarladık. Ekran görüntüsü paylaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Psu'nun marka değişebilir, onun dışında anakartın b serisi oluşu, gpu'nun markası vs gayet güzel. 🙏🏻 Fiyatlara pek hakim değilim o konuda bilen arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah. Şimdiden hayırlı olsun. 🙏🏻🙏🏻

Psu'nun marka değişebilir, onun dışında anakartın b serisi oluşu, gpu'nun markası vs gayet güzel. 🙏🏻 Fiyatlara pek hakim değilim o konuda bilen arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah. Şimdiden hayırlı olsun. 🙏🏻🙏🏻
Psu gamepower dı frisby yapabildim bütçe kısıtlı 80 plus en azından

Pek bilgim yok eminim daha iyi bilen birisi olacaktır. Psu daha iyi olabilir bence birde ssd daha güzel bir marka olabilir diye düşünüyorum.

İnce hesap biraz daha pahalı diye biliyorum isterseniz başka sitelerde toplamayı deneyin efendim. Karşılaştırma yapın. Dönem o dönem artık 1 kuruş dahi önemli.
Efendim yükseltme parçaları pahalı oluyor. Sonradan yükseltmeye daha sıcak bakıyorum fiyatları da bu özellikelre göre piyasadan uygun bile sayılır.

Nzxt nasıldır

Ekler

• IMG_0807.png
    IMG_0807.png
    469.1 KB · Hit: 43
Son düzenleme:
Bu Sistem suan cok mantikli degil. Biraz indirim kovalayin. Pahali geldi bana
Hocam 5600 4060 sistemler indirimde 20/21 bine satılıyor. Am5 herşeyi hazır sistem yükseltmeye yönelik

Psu yükseltme lazım

Psu kaldırmicaktır darbohaz olcaktır kasaya sıhmayada bilir

Ekler

• IMG_0807.png
    IMG_0807.png
    469.1 KB · Hit: 28
  • IMG_0807.png
    IMG_0807.png
    469.1 KB · Hit: 30
Geri