enesskooc
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,718
Psu'nun marka değişebilir, onun dışında anakartın b serisi oluşu, gpu'nun markası vs gayet güzel.Merhaba bu sistemi revize ederek toparladık.
İleride direk kartı çıkarıp 4080 takıp yanıma ramden ilave edecek şekilde tasarladık. Ekran görüntüsü paylaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Psu gamepower dı frisby yapabildim bütçe kısıtlı 80 plus en azındanPsu'nun marka değişebilir, onun dışında anakartın b serisi oluşu, gpu'nun markası vs gayet güzel.Fiyatlara pek hakim değilim o konuda bilen arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah. Şimdiden hayırlı olsun.
![]()
Efendim yükseltme parçaları pahalı oluyor. Sonradan yükseltmeye daha sıcak bakıyorum fiyatları da bu özellikelre göre piyasadan uygun bile sayılır.Pek bilgim yok eminim daha iyi bilen birisi olacaktır. Psu daha iyi olabilir bence birde ssd daha güzel bir marka olabilir diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnce hesap biraz daha pahalı diye biliyorum isterseniz başka sitelerde toplamayı deneyin efendim. Karşılaştırma yapın. Dönem o dönem artık 1 kuruş dahi önemli.
Bu Sistem suan cok mantikli degil. Biraz indirim kovalayin. Pahali geldi banaMerhaba bu sistemi revize ederek toparladık.
İleride direk kartı çıkarıp 4080 takıp yanıma ramden ilave edecek şekilde tasarladık. Ekran görüntüsü paylaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam 5600 4060 sistemler indirimde 20/21 bine satılıyor. Am5 herşeyi hazır sistem yükseltmeye yönelikBu Sistem suan cok mantikli degil. Biraz indirim kovalayin. Pahali geldi bana
Soyle 25k ya 4060ti fln var dostumHocam 5600 4060 sistemler indirimde 20/21 bine satılıyor. Am5 herşeyi hazır sistem yükseltmeye yönelik
Psu yükseltme lazımMerhaba bu sistemi revize ederek toparladık.
Psu kaldırmicaktır darbohaz olcaktır kasaya sıhmayada bilirMerhaba bu sistemi revize ederek toparladık.