Bulamazsınız hocam aşırı zorTemizini bulmaya çalışıyorum gerçekten ama param güvende ile satanlar çok çok az.
Yani 25bin lira hazır sistem parası mı, yoksa sadece ekran kartı için mi?Varsa öyle hazır sistem sana zahmet bakıp önerebilir misin?
Amd grafik kartlı sistemlere sıcak bakmıyorum, yinede çok teşekkür ederim.![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H- CORSAIR 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H- CORSAIR 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Böyle güçlü ve ileriye dönük sistem yerine rgb'li ram, rgb'li ssd, rgb'li düşük seviye ekran kartı, rgb'li sıvı soğutma falan alır büyük ihtimalle.![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H- CORSAIR 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H- CORSAIR 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Önerdiği sistemi kötülemedim ki sadece amd tabanlı ekran kartlarına güvenesim gelmiyor dedim.Böyle güçlü ve ileriye dönük sistem yerine rgb'li ram, rgb'li ssd, rgb'li düşük seviye ekran kartı, rgb'li sıvı soğutma falan alır büyük ihtimalle.
ben 3 4 aydır rx 6700 kullanıyorum bir kez kasma yaşamadım 10920 1080p 30 fps 60 fps videoda çektim yazılım sorunu kalmadı denebilirÖnerdiği sistemi kötülemedim ki sadece amd tabanlı ekran kartlarına güvenesim gelmiyor dedim.
30k bütçe yapacaksanız sakın almayın sıfır güzel ömürlük sistem alın30k yaparım muhtemelen. (Sistem)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki ya 2. el 3080?
ekran kartı bütçesi 25k değil toplam bütçe 25k25bine sıfır RTX 4070 Super alabilirsin.
amd ekran kartları fp olarak okey fşyatlar illa nvidia olsun diye diretme derim ben uygun bulursan al gitsinAmd grafik kartlı sistemlere sıcak bakmıyorum, yinede çok teşekkür ederim.
Ekran kartı (2080 ti) hariç, toplama bir pc almayı düşünüyorum. Sistemin tüm parçaları dengeli ve bilindik markalar olsun istediğimden 25k civarında dolaşıyor. Biliyorum bu fiyata ddr5 sistem dizilir demenizi duyar gibiyim ama ben rgb hastasıyım. Tek kaygım 2080 ti.
2. el 3080 de var ama onla beraber psu ve işlemci de artıyor. Sizce ne yapmalıyım?
ama ben rgb hastasıyımEkran kartı (2080 ti) hariç, toplama bir pc almayı düşünüyorum. Sistemin tüm parçaları dengeli ve bilindik markalar olsun istediğimden 25k civarında dolaşıyor. Biliyorum bu fiyata ddr5 sistem dizilir demenizi duyar gibiyim ama ben rgb hastasıyım. Tek kaygım 2080 ti.
2. el 3080 de var ama onla beraber psu ve işlemci de artıyor. Sizce ne yapmalıyım?
amd kartlarına güvenmiyor musun intel desen anlarım da amd ekran kartı evet nvidia kadar güçlü kartlar üretemiyor yani bi 4090 gücünde kartı yok ama rx7900xtx veya gre falan çok güçlü kartlar 4070 ti süperden de güçlü kartlar diye biiyorumÖnerdiği sistemi kötülemedim ki sadece amd tabanlı ekran kartlarına güvenesim gelmiyor dedim.
ben 3 4 aydır rx 6700 kullanıyorum bir kez kasma yaşamadım 10920 1080p 30 fps 60 fps videoda çektim yazılım sorunu kalmadı denebilir
30k bütçe yapacaksanız sakın almayın sıfır güzel ömürlük sistem al
Dediklerinizden sonra içime kurt düştü zaten sağ olun, eksik olmayın. Bir de amd ekran kartlarını sadece driver sorunlarına olan güvensizliğimden değil NVIDIA ekran kartlarının sunduğu özelliklerinden besleniyorum.ben 3 4 aydır rx 6700 kullanıyorum bir kez kasma yaşamadım 10920 1080p 30 fps 60 fps videoda çektim yazılım sorunu kalmadı denebilir
30k bütçe yapacaksanız sakın almayın sıfır güzel ömürlük sistem alın
Kardeşim neden dalga geçer gibi izah ediyorsun? Amacım çözüm bulmak.ama ben rgb hastasıyımahahah abi adam kendini çok güzel izah etmiş