- Reaksiyon skoru
- 7,551
Şarjın olsaydı sabaha kadar seninle sohbet ederdim vakit geçerdi kanka ama şarjın az kalmışKanka yapma ya valla açım
Şarjın olsaydı sabaha kadar seninle sohbet ederdim vakit geçerdi kanka ama şarjın az kalmışKanka yapma ya valla açım
Köy suları pis olmaz o kadar çok susadiysan idaretenlik iç.Temiz gibi
Muhtemelen bu son mesajıydı.Şarjın olsaydı sabaha kadar seninle sohbet ederdim vakit geçerdi kanka ama şarjın az kalmış
Çok ayıp abi ne ara unuttun daha geçen Abdullah abilerin tuvalette kalmıştı hemen unutmuşsun (!)Bro birini ara diyoruz aramıyorsun daha ne yapalımHayır Mehmet ne yapsın adamı etiketliyorsun
![]()
Doğru ya onlar düzenli olarak her gün tuvalette kilitli kalırlardı ne çabuk unuttum (!)Çok ayıp abi ne ara unuttun daha geçen Abdullah abilerin tuvalette kalmıştı hemen unutmuşsun (!)
Press FRobin için f alabilir miyim
Abi bu devirde iş bulmak çok zor, patron mu sıkıntı?Normalde bilgisayar programcılığı mezunuyum ama kendi işimi yapmıyorum. Özel sektörde çalışıyorum. İstifa edeceğim zaten az kaldı.
Patrondan kaynaklı değil. Aslında sebebini sen biliyorsun. Yakında bütün forum öğrenecek.Abi bu devirde iş bulmak çok zor, patron mu sıkıntı?
Askere gidiyordun evet şimdi hatırladım@robin şarjı bitti herhalde gerçekten. Troll değilse üzüldüm adama. Ne yapacak sabaha kadar. Hayır ara diyoruz aramıyor. Rezillik çekeceğine annesinin kızmasını çeksin daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Patrondan kaynaklı değil. Aslında sebebini sen biliyorsun. Yakında bütün forum öğrenecek.
Ben bilmiyom@robin şarjı bitti herhalde gerçekten. Troll değilse üzüldüm adama. Ne yapacak sabaha kadar. Hayır ara diyoruz aramıyor. Rezillik çekeceğine annesinin kızmasını çeksin daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Patrondan kaynaklı değil. Aslında sebebini sen biliyorsun. Yakında bütün forum öğrenecek.