Tuvalette kilitli kaldım!

Ne yapsam?

• Biraz daha dene ;(

Oylar: 36 41.4%
  • Sabaha kadar bekle

Oylar: 51 58.6%

• Oy kullanan toplam üye
    87
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Çok ayıp abi ne ara unuttun daha geçen Abdullah abilerin tuvalette kalmıştı hemen unutmuşsun (!)
Doğru ya onlar düzenli olarak her gün tuvalette kilitli kalırlardı ne çabuk unuttum (!) 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Robin için f alabilir miyim
Press F

Ben bilmiyorum ama içimden bir ses konunun troll olduğunu söylüyor. Eğer öyleyse ban is coming.

Ya robin hala orda mı? Neyse ben yatıyorum :D

@robin şarjı bitti herhalde gerçekten. Troll değilse üzüldüm adama. Ne yapacak sabaha kadar. Hayır ara diyoruz aramıyor. Rezillik çekeceğine annesinin kızmasını çeksin daha iyi.

Abi bu devirde iş bulmak çok zor, patron mu sıkıntı?
Patrondan kaynaklı değil. Aslında sebebini sen biliyorsun. Yakında bütün forum öğrenecek.

@robin şarjı bitti herhalde gerçekten. Troll değilse üzüldüm adama. Ne yapacak sabaha kadar. Hayır ara diyoruz aramıyor. Rezillik çekeceğine annesinin kızmasını çeksin daha iyi.

Patrondan kaynaklı değil. Aslında sebebini sen biliyorsun. Yakında bütün forum öğrenecek.
Askere gidiyordun evet şimdi hatırladım

Ben bilmiyom

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri