🔥İndirim Galax 4060 Ti 13.999TL

bu ekran kartının tüm incelemeline baktım asusla kafa kafaya giden soğutma ve ısınma var pc hocası her markadan 4060 ti alıp test etmişti bulursam atarım videoyu

bu ekran kartının tüm incelemeline baktım asusla kafa kafaya giden soğutma ve ısınma var pc hocası her markadan 4060 ti alıp test etmişti bulursam atarım videoyu
Pc Hocasının incelediği kart bu değil gözü gören herkes farkı anlar en basitinden fan boyutu olarak 10mm fark var bu kartın fanı 92mm videodaki kartınki 102 mm farkı anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.

Pc Hocasının incelediği kart bu değil gözü gören herkes farkı anlar en basitinden fan boyutu olarak 10mm fark var bu kartın fanı 92mm videodaki kartınki 102 mm farkı anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.
arasında büyük farklar yok bu kartı koy bu teste yine asus duale kafa tutar.

arasında büyük farklar yok bu kartı koy bu teste yine asus duale kafa tutar.
Kullandın mı? 1cm fan bu boyda çok önemli diğer kartın soğutma bloğu da daha büyük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuç olarak her türlü üzmez ama o model kadar veya Asus Dual kadar iyi bir soğutma vermez bence

Kullandın mı? 1cm fan bu boyda çok önemli diğer kartın soğutma bloğu da daha büyük

Sonuç olarak her türlü üzmez ama o model kadar veya Asus Dual kadar iyi bir soğutma vermez bence
evet vermez ve kullanmadım ama çevremde kullanan var kaç derece oynar ki aradaki fark? maximum 3 derece belki.

beyler ben bunu 2 ekimde aldım 4060ti aynı fiyata çok memnunum tavsiye ederim çok iyi ekran kartı soğutması falan baya iyi

bende 4060ti var galax sın en fazla 70 dereceyi gördüm

bende 4060ti var galax sın en fazla 70 dereceyi gördüm
Nereden aldın? ses vs bir şey varmı bu coil whine mı ne diyorlar işte ondan dezavantajı nedir asus'a göre

Asus dual'in fiyatı da uçuyor ama en az 17k şu anda bu gayet makul bence

Son düzenleme:
Nereden aldın? ses vs bir şey varmı bu coil whine mı ne diyorlar işte ondan dezavantajı nedir asus'a göre

Asus dual'in fiyatı da uçuyor ama en az 17k şu anda bu gayet makul bence
Tabi ki ama benim bahsettiğim konu o videodakiyle farklı bir model olduğu yoksa 14 üstüne 4060ti alınmaz zaten marka model ne olursa olsun

Geri