Önce ben hocamAldığı mal kimsenin elinde falan kalmaz. En kötü aldığın fiyata ilana koyarsın 5-10 dakika içinde satılır. Hatta aldığı fiyata satmak isteyen varsa direkt söylesin bana ben alayım.
Önce ben hocamAldığı mal kimsenin elinde falan kalmaz. En kötü aldığın fiyata ilana koyarsın 5-10 dakika içinde satılır. Hatta aldığı fiyata satmak isteyen varsa direkt söylesin bana ben alayım.
Daha gelmedi switch modelini sordum desteğe markası ajazz dediİncelediniz mi hocam nasıl klavye ben görünce direk aldım sadece keycapsleri yeter o paraya
Anlatamıyorum neyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Royuan mcu nedir kalitesi nasıldır bilginiz var mı yok kimsenin bilgisi yok düne kadar kimse bilmiyorduherkes bi şekil atıp tutuyor reddit'de alıp royuan mcu olan biri takılıyor yazmış ürünü aldığı yerde atackshark web sitesi orada ki yorumlara bakınca bi sorun olduğunu yazan yok belki onu inceleyen kişinin pc'si sorunlu hiç kimse bunu bilemez
Tamamiyle şans ve benim şans yoğtırAlıntıyı görüntüle
Apexin inceleme videolarının altında bunun gibi bir sürü yorum var. Kimisine sorunsuz gidiyor kimine bağlantı problemli.
İşte bende onu diyorum gelip denmeden bilemeyizAlıntıyı görüntüle
Apexin inceleme videolarının altında bunun gibi bir sürü yorum var. Kimisine sorunsuz gidiyor kimine bağlantı problemli.
Hangi klavye?Daha gelmedi switch modelini sordum desteğe markası ajazz dedigelsin iki rengindende aldım inceleyenler olur zaten olmadı ben switch markasını felan atarım
Benim de yok ama bu zamana kadar hep şanssız gittim belki büyü bozulmuştur.Tamamiyle şans ve benim şans yoğtır
Ben direkt Aj159 Pro'nun kutuyu açmayan satacağım umrumda olmazBenim de yok ama bu zamana kadar hep şanssız gittim belki büyü bozulmuştur.
Eğer fare 1000 Hz de sorun çıkarmazssa ve switchler huano gelmezsse gidip omron optik switch alıp modlayacağım fareyi.Tamamiyle şans ve benim şans yoğtır
Umarım bunun rehberini de yaparsınızEğer fare 1000 Hz de sorun çıkarmazssa ve switchler huano gelmezsse gidip omron optik switch alıp modlayacağım fareyi.
Huanolar ucuz aslında ve dayanıklılarEğer fare 1000 Hz de sorun çıkarmazssa ve switchler huano gelmezsse gidip omron optik switch alıp modlayacağım fareyi.
Mcu swap yapılsa güzel olur ama malesef zor iş.Umarım bunun rehberini de yaparsınız![]()
Oldu hocam masaüstü mü bu? (Keşke olsa belki ileride yaparlar)Mcu swap yapılsa güzel olur ama malesef zor iş.
dmk 200 işte turuncu beyaz olanHangi klavye?