❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

Yani hocam ajazzin kendisinede sorduk oda royuan dedi ama siz bilirsiniz.
Anlatamıyorum neyse :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hocam ajazzin kendisinede sorduk oda royuan dedi ama siz bilirsiniz.
Royuan mcu nedir kalitesi nasıldır bilginiz var mı yok kimsenin bilgisi yok düne kadar kimse bilmiyordu :D herkes bi şekil atıp tutuyor reddit'de alıp royuan mcu olan biri takılıyor yazmış ürünü aldığı yerde atackshark web sitesi orada ki yorumlara bakınca bi sorun olduğunu yazan yok belki onu inceleyen kişinin pc'si sorunlu hiç kimse bunu bilemez

Anlatamıyorum neyse :D

Royuan mcu nedir kalitesi nasıldır bilginiz var mı yok kimsenin bilgisi yok düne kadar kimse bilmiyordu :D herkes bi şekil atıp tutuyor reddit'de alıp royuan mcu olan biri takılıyor yazmış ürünü aldığı yerde atackshark web sitesi orada ki yorumlara bakınca bi sorun olduğunu yazan yok belki onu inceleyen kişinin pc'si sorunlu hiç kimse bunu bilemez
Peki 👍

aj099 nasıl hocam o da mı royuan csde kullanılır mı
Aj099un yanlış hatırlamıyorsam zaten 4k 8k desteği yok o yüzden bir problem olmaz bence gayet rahat kullanırsınız sadece 4k ve 8kda bu problemler oluyor.

yaw bu %60 vergi olayi olmasa neler neler alcaz daha

pronun stoğu yok varken 700 seviyesindeydi
Vergi olmasa bir sürü gereksiz şey alıcaz, türkiyede 200tl lik mouse neyimize yetmiyor acaba .

Peki 👍

Aj099un yanlış hatırlamıyorsam zaten 4k 8k desteği yok o yüzden bir problem olmaz bence gayet rahat kullanırsınız sadece 4k ve 8kda bu problemler oluyor.
tamamdır hocam gideri ne kadar olur trde

Bence 600 ila 800arasi bir fiyat olabilir çünkü çok fazla ajazz mouse geliyor.Baya bir fiyat rekabeti oluşacak o yüzden arkadaşınızın haberi yoksa 700 kafi bence :D
haberi var da alamazsa satıcam

650 dedim bakalım

Haberi varsa birazda açıkgöz biriyse bence anca 550ye felan alır yada 600
.

biraz düşerim pazarlık vs

Boyutları küçük galiba bu ajazz farelerin, ya da videolarda küçük görünüyor.

Uyuyordum.

Geri