Teykage
80+ Silver
Dahası
Promosyonlara geliyor böyle gözüküyor.O indirim nasıl alınıyor
Promosyonlara geliyor böyle gözüküyor.O indirim nasıl alınıyor
geldı banada mouse yok bu lıstede nasıl yapcazkıPromosyonlara geliyor böyle gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
Normalde sepette birkaç gün tutunca gelmesi lazım şans işi.geldı banada mouse yok bu lıstede nasıl yapcazkı
Bana da geldi fakat 1200 tl den proyu aldık artık. bir de apex aldım yanına bir de klavye aldım bunu da indirimli alırsam gümrükte gümletirler beniPromosyonlara geliyor böyle gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
Beğendiğinizi koyun bedavaya geliyor mouse.
Bir gün süresi var bekliyeecm ucuz başka bir şey denk gelirse ulti atıcam ya ajazz beni batıracak ya ben onuBu nasıl olabilir ya hiç düşünme yapıştır
1k başlıklı alırsam 876Pro vergiyle 984tl bende ama para yok
P olanı kast ediyorsun sanırım 1K'yı napcan o boş.1k başlıklı alırsam 876
Aj159 pro diyor yaniP olanı kast ediyorsun sanırım 1K'yı napcan o boş.
p değil 159pro'yu diyor bizim 1300-1400 verdiğimiz ürünP olanı kast ediyorsun sanırım 1K'yı napcan o boş.
p değil 159pro'yu diyor bizim 1300-1400 verdiğimiz ürün
P olanı kast ediyorsun sanırım 1K'yı napcan o boş.
AJ159PRO Kablosuz 8K Üç Mod - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en ürünümüzün bir parçası AJ159PRO Kablosuz , 8K , Üç Mod, Tutunma, 8000Hz Dönüş Oranı, Manyetik , Güçlü, 10 Uyumlu, PC Donanımı'i Temu'da .share.temu.com
1K recieverlısı P modeli işte Allah Allah ben mi yanlış anlıyorum?Bunun olayı ne 870e alınır mı 1k receiver lısı
vergisi de var onunAJ159PRO Kablosuz 8K Üç Mod - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en ürünümüzün bir parçası AJ159PRO Kablosuz , 8K , Üç Mod, Tutunma, 8000Hz Dönüş Oranı, Manyetik , Güçlü, 10 Uyumlu, PC Donanımı'i Temu'da .share.temu.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun olayı ne 870e alınır mı 1k receiver lısı
8k receiver olan da 984tl1K recieverlısı P modeli işte Allah Allah alınmaz diyorum.