- Reaksiyon skoru
- 924
Hangi ürünle arasında 100 TL fark var anlamadım ss atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
profil promosyonlar bölümün de herkes de yokNerede gözüküyor hocam
Hangi ürünle arasında 100 TL fark var anlamadım ss atar mısın
profil promosyonlar bölümün de herkes de yokNerede gözüküyor hocam
Aj159 pronun 1k receiverlı ve şarj standı olan modeliyle 8k receiverlı ve şarj standı olan modeller arası fark 100tl bendeki kampanyayla. Diyorum ki gerekli miHangi ürünle arasında 100 TL fark var anlamadım ss atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
profil promosyonlar bölümün de herkes de yok
Değer tabi ki 100 TL hiç bir şey 8k destekli stand ile geliyor fark varAj159 pronun 1k receiverlı ve şarj standı olan modeliyle 8k receiverlı ve şarj standı olan modeller arası fark 100tl bendeki kampanyayla. Diyorum ki gerekli mi
Kendim muhtemelen kullanmayacağım peki gideri ne olur çünkü dün aj099 aldım onları da satacağım bunun gideri ne olurDeğer tabi ki 100 TL hiç bir şey 8k destekli stand ile geliyor fark var
ya kardeşim sürekli sorup sorup durma al sata gidermi ypk gideri ne olur felan 5 5 defa sordunKendim muhtemelen kullanmayacağım peki gideri ne olur çünkü dün aj099 aldım onları da satacağım bunun gideri ne olur
Sana ne olum bas engeli geç çok rahatsızsanya kardeşim sürekli sorup sorup durma al sata gidermi ypk gideri ne olur felan 5 5 defa sordun![]()
Aldığın fiyatın 100 TL altına koyarsan satılır kardeşimKendim muhtemelen kullanmayacağım peki gideri ne olur çünkü dün aj099 aldım onları da satacağım bunun gideri ne olur
Anladım hocamAldığın fiyatın 100 TL altına koyarsan satılır kardeşim
satmak isteyen aldığı fiyata veya altına koyup satmaya çalışacak çünkü satılmayacak herkes ilan açıcakAnladım hocam
Doğrusunuz hocam o zaman almayayım ihtiyaç yok çünkü. 099lar bi satılsın helesatmak isteyen aldığı fiyata veya altına koyup satmaya çalışacak çünkü satılmayacak herkes ilan açıcak![]()
Kullanmayacaksan boşa olma al sat işi zor olacak daha şimdiden ilanlar açmışlarDoğrusunuz hocam o zaman almayayım ihtiyaç yok çünkü. 099lar bi satılsın hele
E yooso klavye vakası yaşanıcak