orhaneneskaratas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 284
ben yakın bir bütceye a3 tercih ettim. yarın alıyorum. leondan geçiyorum. leonu ve golfü ısrarla tavsiye ederim 1.2yi de 1.6 dizeli de.
2016-2018 arası dizel benzin farketmez şehir içi 7-8 şehir dışı ise 6-7 bandında olursa uygun olur bir sıkıntı olmaz , dik yokuş olarak arada köye gidip geleceğim benim için sorunsuz ve tuttulan arabalar önemlihocam hangi yılları tercih edeceksiniz? dizel benzin fark eder mi? yaktığı yakıt kaç olmalı? bu tarz bilgileri verirseniz uygun bir şeyler önerebilirim.
Kaldırmış hocam ilandanyaşadığınız yerlerde dik yokuşlar varmı? arabanın gücünü torkunu ona göre bulup seçerim.
hocam leonu beğendiniz mi ?ben yakın bir bütceye a3 tercih ettim. yarın alıyorum. leondan geçiyorum. leonu ve golfü ısrarla tavsiye ederim 1.2yi de 1.6 dizeli de.
Anladım hocam başka önerebileceğiniz araba var mı ?Kaldırmış hocam ilandan
A3 sedan olanmı ve kac modelben yakın bir bütceye a3 tercih ettim. yarın alıyorum. leondan geçiyorum. leonu ve golfü ısrarla tavsiye ederim 1.2yi de 1.6 dizeli de.
2016-2018 arası dizel benzin farketmez şehir içi 7-8 şehir dışı ise 6-7 bandında olursa uygun olur bir sıkıntı olmaz , dik yokuş olarak arada köye gidip geleceğim benim için sorunsuz ve tuttulan arabalar önemli
evet sedan 2015. kmsi var ama. 214binA3 sedan olanmı ve kac model
leondan çok memnundum. 1.6tdi vardı bende 2013 dsg. 190binde sattım. 1.5-2 yıl kadar kullandım sıfır masraf.hocam leonu beğendiniz mi ?
Yakıt durumu nedir acaba bir de dsg şanzımanı kimse önermiyor sorun çıkartıyor diyorlarevet sedan 2015. kmsi var ama. 214bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
leondan çok memnundum. 1.6tdi vardı bende 2013 dsg. 190binde sattım. 1.5-2 yıl kadar kullandım sıfır masraf.
Güzel araç hocam hayırlı olsun Allah kaza bela göstermeden uzun yıllar sürmenizi nasib etsinevet sedan 2015. kmsi var ama. 214bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
leondan çok memnundum. 1.6tdi vardı bende 2013 dsg. 190binde sattım. 1.5-2 yıl kadar kullandım sıfır masraf.
dsg kötü diyenler arabanın anasını ağlatarak kullanan tipler. Güzel kullanınca gül gibi şanzıman.Yakıt durumu nedir acaba bir de dsg şanzımanı kimse önermiyor sorun çıkartıyor diyorlar
hocam yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim emek verip bulmuşsunuz sağolun accenti biraz da ekonomik olduğu için tercih edeceğiz gibi duruyor 100 bin lira kadar fark var fiyat performans arabası olarak alacağız ayrıca accentte performansı ile bilenen bir araba o yüzden yokuşlara falan sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Renault parça kalitesi pek iyi değildir ve 1.3 tce termostatının iç kısımları eriyip arızaya ve geç fark edilirse motor değişimine kadar gidebiliyor.
Buda fransız parça kalitesi aynı olacaktır. Motoruna yorumum yok kroniği varmı yokmu bilmiyorum. Onun dışında ekspertizde motor vs. sağlam çıkarsa iyi araçtır. 270nm tork ile yokuşlarda üzmez.
VW kalitesi anlatmaya gerek yok. 1.6 TDI güzel motordur 250nm tork ile çıkarsınız yokuşları.
Hocam etrafımda çok iyi şoförler var ama dsg den ve arızalarından artık gına gelmiş durumda kullanıcıya çok bağlı olmayan bir durum gibi görüyorum. Her arabanın anasını ağlatırsanız enine sonunda doğal olarak elinizde kalır.dsg kötü diyenler arabanın anasını ağlatarak kullanan tipler. Güzel kullanınca gül gibi şanzıman.
accent ile yokuşta sıkıntı yaşamazsınız 1.6 motorda 300nm torku var. Fakat insanlar genellikle frenleri hakkında şikayet ediyor.hocam yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim emek verip bulmuşsunuz sağolun accenti biraz da ekonomik olduğu için tercih edeceğiz gibi duruyor 100 bin lira kadar fark var fiyat performans arabası olarak alacağız ayrıca accentte performansı ile bilenen bir araba o yüzden yokuşlara falan sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Hocam emeğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Maksimum 750 bin TL ye önerebileceğiniz başka ne tür arabalar var acaba ?accent ile yokuşta sıkıntı yaşamazsınız 1.6 motorda 300nm torku var. Fakat insanlar genellikle frenleri hakkında şikayet ediyor.
Ve ayrıca can güvenliği konusunda biraz tehlikeli. Allah korusun Allah hepimize kazasız belasız sürüş nasip etsin ama Euro NCAP testlerine bakıldığı kadarı ile pek güvenli bir araba değil.
Videoda görüldüğü üzere A sütunu dize vurulmuş yaş odun gibi bükülüyor. Öyle bir şey ki neredeyse B sütunuda gidiyormuş.
Yanlış anlaşılmasın içinizi karartmak gibi kötü bir amaç gütmüyorum. Her şeyden önce can güvenliği. Bir kez daha düşünün bence.
(ayrıca fransız araçlarıda güvenlik konusunda aman aman değiller ama emin olun dik çarpışmalarda accentten 100 kat daha iyi)