2000'e ben koymuştum o linki boşverinSarı yerde fareleri 1400-2000 e koymaya başlamışlar şaka gibi
2000'e ben koymuştum o linki boşverinSarı yerde fareleri 1400-2000 e koymaya başlamışlar şaka gibi
İyi olan nordic miydi royuan mı smamdlakdDaha önce klavyelerini gördüm fakat çok bilinen bir marka değildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Ajazz kendi sitesinde de düzeltmiş Mcu yu
Alıntıyı görüntüle
Nordic daha iyi tabii ki. Royuan Çin yapımı nasıl olduğunu bilmediğimiz bir MCU.İyi olan nordic miydi royuan mı smamdlakd
kasim indirimlerini bekle kral gelir illa ki bir şey şu an pek düzgün klavye yok uygun fiyatatemuda indirimde güzel klavye gören var mı? klavyeye daha çok ihtiyacım var
klavye artık takılı kalıyor umarım bir şeyler düşer. 10 yıllık klavye kullanıyorum A4 techkasim indirimlerini bekle kral gelir illa ki bir şey şu an pek düzgün klavye yok uygun fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben paramı oraya saklıyorum zaten
apex linki atar mısınBelki bi umut stok yenilenir almamaya karar verdim. Apex gelirse onu alıcam. İhtiyacı olan için güzel fare 159Pro üzmez.
apex linki atar mısın
linki yok ki kral aratınca da çıkmıyor önceden satın alanlarda vardır ancaapex linki atar mısın
birisi atmış ordan abone ol stok gelince maile bildirim düşüyoapex linki atar mısın
sen almış mıydın kral