OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYESİ

rasitozbkk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Selamlar başlıkta da yasdığım gibi 3000₺ - 4000₺ gibi bir bütçem var aşamam. Koltuk hakkında deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse çok sevinirim.
İyi forumlar

Selamlar başlıkta da yasdığım gibi 3000₺ - 4000₺ gibi bir bütçem var aşamam. Koltuk hakkında deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse çok sevinirim.
İyi forumlar
Çok pahalı şeyler hocam 2.el bakın derim size önerim bu yönde olur

İyi forumlar
Valla hocam bende almayı düşünüyorum ama 6K dan aşağı düzgün marka yok şuan Xdrive Hawk v.b
Bende oyuncu koltuğu yok ama 2 yıldır Turksit normal çalışma sandalyesi almıştım 2 tane, kullandık yani çokta dayanaklı çıkmadı açıkçası..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok pahalı şeyler hocam 2.el bakın derim size önerim bu yönde olur
Evet 6K dan aşağı düzgün marka yok 👍🏻

Valla hocam bende almayı düşünüyorum ama 6K dan aşağı düzgün marka yok şuan Xdrive Hawk v.b
Bende oyuncu koltuğu yok ama 2 yıldır Turksit normal çalışma sandalyesi almıştım 2 tane, kullandık yani çokta dayanaklı çıkmadı açıkçası..

Öyle paraya kıyıp 10k vermek gerek aslında

Türksit çok gördüm emin olamadım ben de. Gönlüm hawk diyor hem terletme yapmaması için o zaman bütçeyi aşmak gerek

Hocam boy 1.89 belimin yarısından yukarısı komple boşta 😅 en kısa sürede almam lazım benimde valla boynum çok ağrıyor özellikle yaslayacak yer yok 😂
Hocam ben de aynı şekil :) xdrive terletir diye tahmin ediyorum ama hawk bit tık daha ağır basıyor seçeneklerim arasında

Türksit çok gördüm emin olamadım ben de. Gönlüm hawk diyor hem terletme yapmaması için o zaman bütçeyi aşmak gerek

Hocam ben de aynı şekil :) xdrive terletir diye tahmin ediyorum ama hawk bit tık daha ağır basıyor seçeneklerim arasında
Şu an param olsa 6K civarı büyük ihtimal bende Hawk alırdım gibi kumaşı ve estetiği güzel geldi gözüme. Tabi para olsada direk MSI,Asus,Corsair felan alabilsek 😁

İyi forumlar
Al

Geri