4X3SS D3NIED
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Ciddi misin. Konu o kadar boş yorumla doldu ki kafam allak bullak.Yarın 06:12de stok girecekmis canlı destek dedi
Ciddi misin. Konu o kadar boş yorumla doldu ki kafam allak bullak.Yarın 06:12de stok girecekmis canlı destek dedi
Eren senin testesteron seviyen zekana vurmuşarkadas peygamber herhalde hadi inanalım millet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kargoya hızlandıra basmayı unutma tikim var tıklaman lazım ona
Yalnız değilmişimHocam p yi ben 1400 e aldım amazondanyedek olarak durucak muhtemelen
Ne oldu iade yaptılar mıBeyler bende bakiye iadesi istedim. Sonuç belli olur. Banka dekontu atmadığı sürece inanmam.
Kötü yapmışsınız hocam bence iade edin.arkadaşlar bide 30 TL'ye stand ekleyerek aldım sizce iymi yaptım kötümü
adamın suç.u değil kiAdam aldığı ürünlerden sadece mouse u bırakıp diğerlerini temu bakiyesine iade almış sonra karta yapmasını istemiş temsilciye adamın bütün sipariş parasını iade yapıp üstüne mouse da gönnderim aşamasında yani mouse bedavaya gelmiş çakallıklara bakar mısın bokunu çıkartıyoruz :d
vallahamı hocam edeyi madem yaKötü yapmışsınız hocam bence iade edin.
'testosteron' seviyesinin zekayı etkileyeceğini düşünüyorsan senin hiçbir şey vurmamış direkt dümdüz kötü seviyede o zamanEren senin testesteron seviyen zekana vurmuş![]()
Standın linkini atar mısın ?arkadaşlar bide 30 TL'ye stand ekleyerek aldım sizce iymi yaptım kötümü
Yalnız değilmişim![]()
Knk sizde niye fiyat 200 TL daha düşük? Bir kupon falan mı var?arkadaşlar bide 30 TL'ye stand ekleyerek aldım sizce iymi yaptım kötümü