nikflatron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 259
ben nedenini söyledim bir kaç sayfa önce. TezTozOl Erendostum sen neden bu kadar gerginsin sevgi eksikliğin mi var? daha nazik olmaya ne dersin ?
ben nedenini söyledim bir kaç sayfa önce. TezTozOl Erendostum sen neden bu kadar gerginsin sevgi eksikliğin mi var? daha nazik olmaya ne dersin ?
Apex vergi dahil 800 max 900'a geliyor 1500'e satılan logitech mouselar bile Apex alın der hiçbiri özellik olarak yakın bile değil.fiyatı vergiyle beraber 1000.tlyi geçiyor , ayrıca genelde temudan gelen ürünler çokta kaliteli ürünler olmuyor.
türkiyede 1.500 civarlarında logitechin kablosuz mouseleri var .
600 Tl ye geldi 159 Pro versiyonu vergi ile birlikte.fiyatı vergiyle beraber 1000.tlyi geçiyor , ayrıca genelde temudan gelen ürünler çokta kaliteli ürünler olmuyor.
tr deki mouse ların %98 ine tek atar bu mouse ajazz zaten temu ile bi alakası yok kalitenin temu aracı sadecefiyatı vergiyle beraber 1000.tlyi geçiyor , ayrıca genelde temudan gelen ürünler çokta kaliteli ürünler olmuyor.
1500 e wireless logitech mouselar zamanında 20 TL'ye aldığımız wireless ofis mouselari ile hemen hemen aynıfiyatı vergiyle beraber 1000.tlyi geçiyor , ayrıca genelde temudan gelen ürünler çokta kaliteli ürünler olmuyor.
2 tane almak istiyorumda apein sıkıntılı çıkma şansı var bi apex bi pro alıncada 1081 tl oluyor sipariş verilmiyor :/
Gel de Türk'e anlat gerçi anlatınca da 4-5 tane alıyor.600 liraya geliyor bu paralara ancak kablolu alınır steelseries ss prime falan bu mousela karşılaştırılmaz bile
evet 4-5 tane almasalar keşke bizim insanımız al sat fırsatı görünce dayanamıyorGel de Türk'e anlat gerçi anlatınca da 4-5 tane alıyor.
Bende ss prime var 1.2kya felan pro aldım.Şuan ss primeı 800e satışa çıkardım 1.5yılda garantisi var satılmasını bekliyom artık :d600 liraya geliyor bu paralara ancak kablolu alınır steelseries ss prime falan bu mousela karşılaştırılmaz bile