MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,166
%20 indirim iste öyle al kralhocam benimde 655 tl suan daha da dusmez heralde alayım mı sence. vergisiyle 1145
%20 indirim iste öyle al kralhocam benimde 655 tl suan daha da dusmez heralde alayım mı sence. vergisiyle 1145
2k ya satarmArkadaşlar ben 5 dakika daha markete gidip geliyorum ben gittikten sonra stok gelir benim yerime de çekin.
Evet bir çok oyunda sorun var ama Valorantta 8khz de bir sorun görmedimHer oyunda sorun var demedim zaten çoğu oyunca 4k üstü hatta 2k üstü sorun var özellikle cod ve bf2042 ayrıca çoğu kişi valorantta 8khzde sorun yaşadığını söylemiş cs vb oyunda sorun olmayabilir
Okey kral etwyanında ihtiyaç birkaç parça daha aldıgım için bilmiyorum
bende siyah alıcam diye turuncuyu almadım keşke alsaydım :C
Normal, hesaba extra indirim gelirse onunla al820 tl den yuzde 20 kuponla 650 düştü ama vergi indirimsiz fiyattan hesaplanmış 490 tl vergi çıktı. Hata var mı normal mi
Farklı renk ile değişemezsem aklımdasınız hocam.Hocam merhabalar ben almak isterim iade etmezseniz. Bana da turuncu lazım. Sabahtan beri uğraşıyorum
Hocam iyi kazıklanmışsınız sizde. aj159pro bende vergi dahil 1000TL Alıntıyı görüntüle
hocam yuzde 20 indirimli hali 655 şuan vergiyle 1150 tl. kazık mı sence%20 indirim iste öyle al kral
Diğer sırada da ben olayım bari fwekgwlkFarklı renk ile değişemezsem aklımdasınız hocam.
Vergi dahil indirimsiz 1400 e aldım ben, forumdaki arkadaş 600 e almış öyle diyordu ama kim olduğunu hatırlamıyorumBu ürünün her şey dahil fiyatı bu fiyatmi? Yeni hesap vs için extra indirim varmi
200tl vergi yazmıştı bana 614 tl ye sipariş ettiğimde820 tl den yuzde 20 kuponla 650 düştü ama vergi indirimsiz fiyattan hesaplanmış 490 tl vergi çıktı. Hata var mı normal mi
alabildin mi senDiğer sırada da ben olayım bari fwekgwlk
hayır maalesef d200tl vergi yazmıştı bana 614 tl ye sipariş ettiğimde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alabildin mi sen