RX 7800 XT ve Ryzen 5 7500F alınır mı?

Wentra

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba,Böyle bir sistem almayı düşünüyorum. Lütfen tüm parçalara bakarak nasıl bir sistem olduğunu söyler misiniz veya sizin farklı bir öneriniz var mı? Bütçem 30-35K.

Alınır güzel sistem.

Merhaba,Böyle bir sistem almayı düşünüyorum. Lütfen tüm parçalara bakarak nasıl bir sistem olduğunu söyler misiniz veya sizin farklı bir öneriniz var mı? Bütçem 30-35K.

Bu sistemi aldın mı?

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
knk al sıkıntı olmaz ama paran varsa başka pc alabiliyorsan amd den uzaklaş amd sıkıntı
AMD PİŞMANLIKTIR

knk al sıkıntı olmaz ama paran varsa başka pc alabiliyorsan amd den uzaklaş amd sıkıntı
AMD PİŞMANLIKTIR
Sebep.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD PİŞMANLIKTIR
Aylardır kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım ne bu nvidia fanboyluğu anlamadım.

Sebep.

Aylardır kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım ne bu nvidia fanboyluğu anlamadım.
yav konuşuyorlar işte arada amd kullananlar sorun yaşıyor sanki nvidia kullananlar hiç sorun yaşamıyormuş gibi amd pişmanlıktır diyorlar birisi kuyuya bi taş atmış bunlarda peşinden atıyor işte

yav konuşuyorlar işte arada amd kullananlar sorun yaşıyor sanki nvidia kullananlar hiç sorun yaşamıyormuş gibi amd pişmanlıktır diyorlar birisi kuyuya bi taş atmış bunlarda peşinden atıyor işte
Evet haklısınız hocam yani nvidia fiyatları ortada bu sistem hem daha ucuz hem daha performanslı bir sorun da yaşamadım aylardır

Sebep.

knk şuan benim pc de amd
FAKAT
Şuana kadar far cry 6 fs3 açık kalma sorunu
gta 5 gece fps düşme sorunu
directx 9 oyunlarının kasma sorunu
bunlar bile yeter bence

Gerçen sene açtığım knu tekrar canlandı :LOL:

alınmaz demiyorum sadece paran varsa nvidia al diyorum lütfen yanlış anlamayın

mesela bu yaz nvidiaya geçecem amd bıktırdı ya

Geri