Çözüldü✓ Cs Sistemi Topladım İyimi Bu Paraya

1- Fiyatı Berbat Bu paraya asla Alınmaz ayrıca Bu fiyata 600W PSU koymuşlar oda yetmez miş gibi 1X16 yerine 2x8 koymuşlar AM5'te 2x8 ramler satmadığı için stok eritmek amacıyla koymuşlar resmen bunu alan Enayi'ye bunuda kakalayak demişler

2-CS Oynayacaksan Ekran Kartına Değil İşlemciye yatırım yapacan çünkü CS CPU (İşlemci) tabanlı bir oyun
Mesela 5K fazla Verip aldığın ekran kartı +30fps ekliyorsa
5K fazla Verdiiğin islemci +70-100FPS ekliyor olarak düşün
Hocam am5 de 2x8 satmamasinin sebebi nedir.
Ben de yeni sistem topladım 1x16 aldım ama önceden tek slot onwrmiyorlardi

Kardo okurken senin sesini hayal edip okudum sne beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün 😂 😂
ulan az kafanı çalıştır,

5700x - 7600

7600xt - 7800xt

ddr4 - ddr5

sen 2x8 ne yapmaya çalışıyon yazmşsın. hadi abicim monster mouse çıkarmış pardon çinden 5 liraya almış türke 500 liraya satmış. koş al bitmeden

HOCALARIM SIMDI 44 BUTCEM VAR HERKES ORTAK BI YONDE BULALIM EN IYI NE TOPLAYABILIRIZ DUSUNELIM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes farkli konusmasin

ulan az kafanı çalıştır,

5700x - 7600

7600xt - 7800xt

ddr4 - ddr5

sen 2x8 ne yapmaya çalışıyon yazmşsın. hadi abicim monster mouse çıkarmış pardon çinden 5 liraya almış türke 500 liraya satmış. koş al bitmeden
harbiden kardom özgür özel destekçisi olduğun belli sjsjsjsjsj 2. attığım sistem ddr5 işlemci 7800x3d kaldı ki adam cs oynayacak ekran kartının üst segmente çıkmasına gerek yok 16GB 7600xt gayet kafi gelecek. Hayatında eğer ddr5 cihaz görseydin neden 2x8 ddr5 ram alınmayacağını da bilirdin.

Hocam bu sistem bu fiyata alınmaz kafayı mı yediniz ? (Açıklamada yazan ile sistemde ki Parça farklı İşlemci 5 5600
Ayrrıca AM4 İleri dönükte değil

harbiden kardom özgür özel destekçisi olduğun belli sjsjsjsjsj 2. attığım sistem ddr5 işlemci 7800x3d kaldı ki adam cs oynayacak ekran kartının üst segmente çıkmasına gerek yok 16GB 7600xt gayet kafi gelecek. Hayatında eğer ddr5 cihaz görseydin neden 2x8 ddr5 ram alınmayacağını da bilirdin.

konuyu nereye çektin la makarnayı azalt

Hayatında eğer ddr5 cihaz görseydin neden 2x8 ddr5 ram alınmayacağını da bilirdin.
valla senin gibi makarna trolüyle tartışmaya girmeyeceğim, merak etme rigim 5070ti 9700x

1745876551592.png

Geri