Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
hocam ak820 ne kadara geliyor tanesi ben tanesini vergi dahil 535 e aldımGüzel diye hatırlıyorum ama Ak820 Pro'dan daha kalitesiz bir klavye.
Siz almadınız mı hocam?
hocam ak820 ne kadara geliyor tanesi ben tanesini vergi dahil 535 e aldımGüzel diye hatırlıyorum ama Ak820 Pro'dan daha kalitesiz bir klavye.
Siz almadınız mı hocam?
Ak820 max varken diyor arkadaş.Nasıl değmez 750 TL'ye beleş klavye.
DKM'yi alamadım diye üzülüyordum artık üzülmüyorum.
iptal etsen2 tane apexi ne yapacam![]()
Fark etmez en kötü yedek klavye niyetine tutsun 750'e aşırı beleş bir klavye Ak820 Max'tan bence daha iyi nedenini sorarsan bej rengi çok kötü gözüküyor be.Ak820 max varken diyor arkadaş.
dkm 200 rengi güzel değil ama çok ucuz diye aldım iade mi ediyim kalsın mıFark etmez en kötü yedek klavye niyetine tutsun 750'e aşırı beleş bir klavye Ak820 Max'tan bence daha iyi nedenini sorarsan bej rengi çok kötü gözüküyor be.
Kalsın ya o da bayağı beleşti.dkm 200 rengi güzel değil ama çok ucuz diye aldım iade mi ediyim kalsın mı![]()
Yedek klavye niye tutsun. Minimalizim diye bir şey var. Herşeyi ala ala çöplük olur ev. Hoşuna giden birini alsın kullansın yenisini alsın eskisini satsın. Aynı anda almaya gerek yok.Fark etmez en kötü yedek klavye niyetine tutsun 750'e aşırı beleş bir klavye Ak820 Max'tan bence daha iyi nedenini sorarsan bej rengi çok kötü gözüküyor be.
ben aldım fazladan hoşuma giderse kullanırım kalanları satarımKalsın ya o da bayağı beleşti.
Rengini beğenmiyorsa Max'i satsın o zaman F75'in keycap ve kasası güzel ve switchleri (blue hariç) bayağı tatlı.Yedek klavye niye tutsun. Minimalizim diye bir şey var. Herşeyi ala ala çöplük olur ev. Hoşuna giden birini alsın kullansın yenisini alsın eskisini satsın. Aynı anda almaya gerek yok.
Teşekkürler
RicaTeşekkürler