❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

aynen ilk başta taktik de temuya kaktırma de yakalanınca hemen bozuk ürün oldu :) şerefinle yaşayabilsen keşke...
şeref sende ne gezer. sen insanları itham altında bırakmaya çalışan basit bir veletsin. seni ciddiye almıyorum. hadi blok. git babana ağla. adı indirim kurdu attığı ürünler cacık :D fesat seni.

şeref sende ne gezer. sen insanları itham altında bırakmaya çalışan basit bir veletsin. seni ciddiye almıyorum. hadi blok. git babana ağla. adı indirim kurdu attığı ürünler cacık :D fesat seni.
noldu yaptığın dolandırıcılıklardan utanmaya mı başladın şimdi? gerçekler ortaya çıkınca öyle kaçarsın işte :)

arızalı gelen ürünü temuya iade ederek vergi iadesi aldığımdan bahsediyorum.

normal şartlarda vergi iadesi yapılmıyor. ama almak için method var.

başta dediğim gibi kalbin çamur bağladığı için herkesi kendin gibi 3 kağıtçı sanıyorsun kelkenez :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dm attım palo
Rica etsem bana da anlatır mısın özelden kanka

Uygunsuz davranış
Bana da anlatır mısın merak ettim

Şu adamı repleyin ya nicke bak yaptığı laflara bak
aferin yağla abini dolandırıcılık taktiğini özelden atsın sana da

lan sen kimsin de senden kaçıcam ne mal olduğunu bilmem yetiyor :D

attım
noldu bloklamıştın hani? bir dediği bir dediğini tutmayan adam gelmiş şeref namustan bahsediyor :)

gençler herkese tek tek atamam. müsait zamanda toplu olarak gönderirim. sistem sn bazında uyarı veriyor dm'de atamadıklarım olursa gördükçe atarım.

aferin yağla abini dolandırıcılık taktiğini özelden atsın sana da

noldu bloklamıştın hani? bir dediği bir dediğini tutmayan adam gelmiş şeref namustan bahsediyor :)
Ben senin dıdıdım bir yağlarım benim canımı sıkma. Ben zaten alacağımı almışım 10 bin vermişim. Bozuk ürün ücretinin iadesini geri almak varken niye adamlara vereyim. Allahın enayisi seni

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,668
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri