Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
murat
legal olan şeyleri paylaşırım sadece dostum. illegal olanları paylaşmam. legal olan şu an yeni kullanıcı 0TL ürün alabiliyorsun ek olarak kredi bonusu alabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok yok babandır kelkenez. yanımda mıydın yaparken yaptığımı ispatlayamazsan ? boş yapma işine bak
yapma ya kaçırdık o zaman artık yeni hesap değilim aslında bi tane rehber iyi olur bütün temu tricklerinin olduğu ama cevap yazılmayacak kilit konu şeklinde

Amd34

80+ Silver

GirayHan

80+ Platinum
ağzınla itiraf ettirmişsin temuya kaktırma demişsin hala utanmadan yazıyor yüzsüzlüğe bak
ürün arızalı ve bozuk gelirse vergiyi temuya iade edebiliyorsun. davinciye yüzsüzlüğün resmini çizsek senin resmini çizer olum. herkezi kendin gibi 3 kağıtçı sanma.

Amd34

80+ Silver
Benim kargoda olan ürünümü bile iade iptal yapmıyorlar nasıl beleşe alıyorsunuz anlamıyom bu temuyu

GirayHan

80+ Platinum
yapma ya kaçırdık o zaman artık yeni hesap değilim aslında bi tane rehber iyi olur bütün temu tricklerinin olduğu ama cevap yazılmayacak kilit konu şeklinde
yaptım hocam sildiler. daha da açmam.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
legal olan şeyleri paylaşırım sadece dostum. illegal olanları paylaşmam. legal olan şu an yeni kullanıcı 0TL ürün alabiliyorsun ek olarak kredi bonusu alabiliyorsun.

yok yok babandır kelkenez. yanımda mıydın yaparken yaptığımı ispatlayamazsan ? boş yapma işine bak
Hocam bana anlatirmisin daha yeni üye oldum hiç ürün amlmadim şimdiye dek

GirayHan

80+ Platinum
sağlam gelen ürünü arızalı ve bozuk diyerek temuyu dolandırdığını itiraf ediyorsun yani?
arızalı gelen ürünü temuya iade ederek vergi iadesi aldığımdan bahsediyorum.

normal şartlarda vergi iadesi yapılmıyor. ama almak için method var.

başta dediğim gibi kalbin çamur bağladığı için herkesi kendin gibi 3 kağıtçı sanıyorsun kelkenez :D

Hocam bana anlatirmisin daha yeni üye oldum hiç ürün amlmadim şimdiye dek
dm attım palo

arızalı gelen ürünü temuya iade ederek vergi iadesi aldığımdan bahsediyorum.

normal şartlarda vergi iadesi yapılmıyor. ama almak için method var.

başta dediğim gibi kalbin çamur bağladığı için herkesi kendin gibi 3 kağıtçı sanıyorsun kelkenez :D
o yüzden mi vergiyi temuya kaktırma taktiği var dedin :) dolandırıcı herif seni

GirayHan

80+ Platinum
o yüzden mi vergiyi temuya kaktırma taktiği var dedin :) dolandırıcı herif seni
vergiyi temuya kaktırıyorum evet. bozuk gelen ürünü iade edicem vergiyi de ben mi ödeyecem. ulan sizin gibi adamlar olmasa temu ayakta kalamayacak.

altta ki görsel de sana.

1730279563999.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,428
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom