Requielme
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 327
Dostum banada atabilirmisin teşekkürlersana dm atıyorum.
Dostum banada atabilirmisin teşekkürlersana dm atıyorum.
konuda olduğum için alttan yoksayılan üyelere tıklayıp açabiliyorum.aferin yağla abini dolandırıcılık taktiğini özelden atsın sana da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
noldu bloklamıştın hani? bir dediği bir dediğini tutmayan adam gelmiş şeref namustan bahsediyor![]()
gece yağlayacam senin valideni bekle senBen senin valideni bir yağlarım benim canımı sıkma. Ben zaten alacağımı almışım 10 bin vermişim. Bozuk ürün ücretinin iadesini geri almak varken niye adamlara vereyim. Allahın enayisi seni
Kral banada yaz bakayım neymiş bilmediğimiz merak ettim açıkcasıkonuda olduğum için alttan yoksayılan üyelere tıklayıp açabiliyorum.
namus şeref gibi kavramları çok diline doladığına göre eksikliğini yaşıyorsun. ama kusura bakma bunu ben sana öğretemem ailenden alacaktın. bana kızma git ailene kız. Olmayan erdemleri sende varmış gibi de millete dikte etmeye çalışma. zavallı görünüyorsunDaha fazla seni kudurtmucam zaten şu an ağzından köpükler saçarak yazdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. karakterinin ne kadar bozuk olduğunu forumda ki herkes gördü. birde millete saçla oluyorsun. harbi zavallısın la
Hadi, öptüm evladım bye.
5 satır yazı yazmış sinirden bol bol emoji atmış ağzından köpük diyorkonuda olduğum için alttan yoksayılan üyelere tıklayıp açabiliyorum.
namus şeref gibi kavramları çok diline doladığına göre eksikliğini yaşıyorsun. ama kusura bakma bunu ben sana öğretemem ailenden alacaktın. bana kızma git ailene kız. Olmayan erdemleri sende varmış gibi de millete dikte etmeye çalışma. zavallı görünüyorsunDaha fazla seni kudurtmucam zaten şu an ağzından köpükler saçarak yazdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. karakterinin ne kadar bozuk olduğunu forumda ki herkes gördü. birde millete saçla oluyorsun. harbi zavallısın la
Hadi, öptüm evladım bye.
Banada dmden atabilir misin? sıkıntılı gelirse kargo öğrenim napıcağımıkonuda olduğum için alttan yoksayılan üyelere tıklayıp açabiliyorum.
Hadi, öptüm evladım bye.
Yahu ben bu adamı hatırlıyorum. Yine bir indirim konusunda klavye olaylarında millete sallıyordu adam hala burda ve hala sallıyor. Bir tane yönetici şu arkadaşa müdahele etmeyecek mi ?gece yağlayacam senin valideni bekle sen
sen milletin ailesine laf ederken nerede yöneticiler, cevabını alınca mı aklına geldiYahu ben bu adamı hatırlıyorum. Yine bir indirim konusunda klavye olaylarında millete sallıyordu adam hala burda ve hala sallıyor. Bir tane yönetici şu arkadaşa müdahele etmeyecek mi ?
Ha milletin ailesi ha millet. Sen millete burda dolandırıcı hırsız diyorsun ya. Aynı şey değil misen milletin ailesine laf ederken nerede yöneticiler, cevabını alınca mı aklına geldi
ben bunu defalarca raporladım. hiç bir şey yapmıyorlar. her konu altında millete hakaret etme salça olma gibi gereksiz muhabbetleri var. adının hakkını da vermiyor veremiyor ayrıca. bu yüzden böyle ayar oluyor bana ahahahaYahu ben bu adamı hatırlıyorum. Yine bir indirim konusunda klavye olaylarında millete sallıyordu adam hala burda ve hala sallıyor. Bir tane yönetici şu arkadaşa müdahele etmeyecek mi ?
hırsıza hırsız dolandırıcıya dolandırıcı denirHa milletin ailesi ha millet. Sen millete burda dolandırıcı hırsız diyorsun ya. Aynı şey değil mi