Hocam dm'den anlatabilir misinizvergiyi temuya kaktırıyorum evet. bozuk gelen ürünü iade edicem vergiyi de ben mi ödeyecem. ulan sizin gibi adamlar olmasa temu ayakta kalamayacak.
altta ki görsel de sana.
Alıntıyı görüntüle
Hocam dm'den anlatabilir misinizvergiyi temuya kaktırıyorum evet. bozuk gelen ürünü iade edicem vergiyi de ben mi ödeyecem. ulan sizin gibi adamlar olmasa temu ayakta kalamayacak.
altta ki görsel de sana.
Alıntıyı görüntüle
şeref sende ne gezer. sen insanları itham altında bırakmaya çalışan basit bir veletsin. seni ciddiye almıyorum. hadi blok. git babana ağla. adı indirim kurdu attığı ürünler cacık fesat seni.aynen ilk başta taktik de temuya kaktırma de yakalanınca hemen bozuk ürün oldu şerefinle yaşayabilsen keşke...
noldu yaptığın dolandırıcılıklardan utanmaya mı başladın şimdi? gerçekler ortaya çıkınca öyle kaçarsın işteşeref sende ne gezer. sen insanları itham altında bırakmaya çalışan basit bir veletsin. seni ciddiye almıyorum. hadi blok. git babana ağla. adı indirim kurdu attığı ürünler cacık fesat seni.
Rica etsem bana da anlatır mısın özelden kankaarızalı gelen ürünü temuya iade ederek vergi iadesi aldığımdan bahsediyorum.
normal şartlarda vergi iadesi yapılmıyor. ama almak için method var.
başta dediğim gibi kalbin çamur bağladığı için herkesi kendin gibi 3 kağıtçı sanıyorsun kelkenez
Mesaj otomatik birleştirildi:
dm attım palo
Banada bir bilgi verebilir misinsana dm atıyorum.
Şu adamı repleyin ya nicke bak yaptığı laflara bako yüzden mi vergiyi temuya kaktırma taktiği var dedin dolandırıcı herif seni
lan sen kimsin de senden kaçıcam ne mal olduğunu bilmem yetiyornoldu yaptığın dolandırıcılıklardan utanmaya mı başladın şimdi? gerçekler ortaya çıkınca öyle kaçarsın işte
attımRica etsem bana da anlatır mısın özelden kanka
Bana da anlatır mısın merak ettimşeref sende ne gezer. sen insanları itham altında bırakmaya çalışan basit bir veletsin. seni ciddiye almıyorum. hadi blok. git babana ağla. adı indirim kurdu attığı ürünler cacık fesat seni.
aferin yağla abini dolandırıcılık taktiğini özelden atsın sana daŞu adamı repleyin ya nicke bak yaptığı laflara bak
noldu bloklamıştın hani? bir dediği bir dediğini tutmayan adam gelmiş şeref namustan bahsediyorlan sen kimsin de senden kaçıcam ne mal olduğunu bilmem yetiyor
attım
Bana da atabilir misin?lan sen kimsin de senden kaçıcam ne mal olduğunu bilmem yetiyor
attım
Ben senin dıdıdım bir yağlarım benim canımı sıkma. Ben zaten alacağımı almışım 10 bin vermişim. Bozuk ürün ücretinin iadesini geri almak varken niye adamlara vereyim. Allahın enayisi seniaferin yağla abini dolandırıcılık taktiğini özelden atsın sana da
noldu bloklamıştın hani? bir dediği bir dediğini tutmayan adam gelmiş şeref namustan bahsediyor