Değer bu arada.z686 var bunu alıp z686 satsam mı acaba arada kaldım
Değer bu arada.z686 var bunu alıp z686 satsam mı acaba arada kaldım
400 lira ucuza almışım bide maxden sahibindenden birine 1750 teklif ettim aç gözlülük yaptı vermedi yarı fiyatına daha iyisini aldım haha
Siz max'ı 800'e mi aldınız? Max'ı 1200'e F75'i 750'e aldım mis gibi fiyatlar.400 lira ucuza almışım bide maxden sahibindenden birine 1750 teklif ettim aç gözlülük yaptı vermedi yarı fiyatına daha iyisini aldım haha
evet hocam fiyat iyi ama sahibindende maxlere iyi fiyat verdim vermiyolar satamayacaklarda turşusunu kursunlar apex alanlarda patlayacak.Max'ı 1200'e F75'i 750'e aldım mis gibi fiyatlar.
Valla hocam ben hepsinden 1'er tane aldım hiç açgözlülüğe gerek yok. 1 apex, pro, Ak820 max, F75 yeterli bana.evet hocam fiyat iyi ama sahibindende maxlere iyi fiyat verdim vermiyolar satamayacaklarda turşusunu kursunlar apex alanlarda patlayacak.
hiç açgözlülük değilmiş hocamValla hocam ben hepsinden 1'er tane aldım hiç açgözlülüğe gerek yok. 1 apex, pro, Ak820 max, F75 yeterli bana.
o değil pro bana sağlam geçirdi 1410 liramı ne ona üzüldüm almasam iptal edebilsem apex beklerdim bende.Valla hocam ben hepsinden 1'er tane aldım hiç açgözlülüğe gerek yok. 1 apex, pro, Ak820 max, F75 yeterli bana.
Bence değil millet 3'er 4'er alıyor ben 1 tane aldım çok mu?hiç açgözlülük değilmiş hocam![]()
Almayacaktım yam yam çok inadına sırayla 2 adet daha çekeceğim bu üründen
Valla stok geldipğ gibi alıcam ilk aldığım kargoya verilirse ardından 1 tane daha alacağım 850’e alır 2k satarım en kötüBence değil millet 3'er 4'er alıyor ben 1 tane aldım çok mu?
Hocam varsa 1 adet beyaz sallayınAlmayacaktım yam yam çok inadına sırayla 2 adet daha çekeceğim bu üründen
Nasıl alamıyorsunuz anlamıyorum valla şuana kdar en az 5 tane almıştımHocam varsa 1 adet beyaz sallayınBen hiç alamadım yetişemedim bile.
Ben mağarama dönüyorum ak820 veya bu klavye gelince uyandırın.