Ben de o proyu iptal edemedim içime oturdu Roma mızrağı etmiyorlar iptal.Ben iptal ettğm hem az önce klavye almıştım onu da iptal ettğm siyah gelirse alırım 1 adet bi apex 2 kaldı onu da iptal edemedim
Ben de o proyu iptal edemedim içime oturdu Roma mızrağı etmiyorlar iptal.Ben iptal ettğm hem az önce klavye almıştım onu da iptal ettğm siyah gelirse alırım 1 adet bi apex 2 kaldı onu da iptal edemedim
Hahahah bana da o çok koymuştu iptal ettim ama şuan böyle ilerleme olursa kargo bana gelir kesinBen de o proyu iptal edemedim içime oturdu Roma mızrağı etmiyorlar iptal.
Sizden başka iptal edebilen varsa bana özelden yazarsa iyi olurHahahah bana da o çok koymuştu iptal ettim ama şuan böyle ilerleme olursa kargo bana gelir kesin
Çok zor ya anlayan biri olması gerek yoksa hepsi papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorSizden başka iptal edebilen varsa bana özelden yazarsa iyi olursizin dediklerini deniyorum saatlerdir olmuyor
Ben de o proyu iptal edemedim içime oturdu Roma mızrağı etmiyorlar iptal.
Stok bol kaç tane kaldığı yazmıyorİlk defa bi ürünün stoğu bu kadar çok durdu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok zor ya anlayan biri olması gerek yoksa hepsi papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor
Bu adamın kafasının yanından geçmiş gitmiş bizim içimize girdi.
1 saate yakın oldu 248'di satış 253 olmuş alan da yokStok bol kaç tane kaldığı yazmıyor
O apex aldığı için sıyırıp geçen biri. Proyu heleki 1400 e alanlara yontulmamış mızrak atıldı.Bu adamın kafasının yanından geçmiş gitmiş bizim içimize girdi.
Valla ben proyu 1400e aldım çıktım hiç takip etmek zorunda kalmadım zamanım daha kıymetliO apex aldığı için sıyırıp geçen biri. Proyu heleki 1400 e alanlara yontulmamış mızrak atıldı.
4k filan denedin mi hocamValla ben proyu 1400e aldım çıktım hiç takip etmek zorunda kalmadım zamanım daha kıymetlibu gün geldi kullanıyorum trde bu fiyata böyle bi mouse imkansız bence
NEy atoktaydi kacirdik?Stok bekleyenler beyaz hala stokta
geldi
Millette para bitti galiba 10 dakikadır stokta alan olmadı![]()
başlıkta ki klavye hala stoktaNEy atoktaydi kacirdik?