İlk başta vardı sonradan çok çok az eklendi beyaza göreSiyah gelmedi mi hiç?
Bi yakalayamadık.İlk başta vardı sonradan çok çok az eklendi beyaza göre
Farklı siparişlerde sınırı aşmıyorsanız sorun olmaz. Aynı tc ile 5 ürün veya 5 sipariş hakkınız vardı aylık, ona da dikkat edin.Mouse uçakta hareket halinde klavyeyi sipariş etsen aynı tc den gümrükte sorun çıkar mı? Aynı anda mı geçerler?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi yakalayamadık.
Vergi dahil 807 liraya geliyor şuan bekliyorum umarım böyle bir şey olursstok bitmiyor prodaki gibi sepette bekletenlere ürüne özel indirim gelecek 300-400 liraya alacaklar
Rebate100 kodu çalışmıyor dedim adam gitti profesyonel kişiye bağladı yarim saat bekletti beni
beyler ben direkt robota dedim temsilciye bağlanmadan rebate100 çalışmıyor diye temsilciye bağlanmayın o direkt bana tanımladıVermiyorsa elinde yoktur . 7 kişi gezdim hiçbiri vermedi 8. Kişi kupon istiyorum dedim hiç ikiletmedi . Rebate100 çalışmıyor dedikten sonra yine vermiyorsa direk konuşmayı sonlandırıp yeni kişiye
Hocam sorması ayıptır alınmaz olsa 99 sayfa yazı yazılır mıydı?Başta ki linkteki beyaz f75 alınır mı?
Switchleri salla sadece kasa bile 1000 TL eder.Klavyenin sadece switchleri 1000tl ama hâlâ stokta enteresan