Ripple
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Yok denemedim sistemin 2k zaten bir şey anlar mıyım emin değilim pek teknik bilgim yok4k filan denedin mi hocam
Yok denemedim sistemin 2k zaten bir şey anlar mıyım emin değilim pek teknik bilgim yok4k filan denedin mi hocam
fps oynuyarsanız valorant 2k 4k denenebilir takılma vs yapıyor mu diyeYok denemedim sistemin 2k zaten bir şey anlar mıyım emin değilim pek teknik bilgim yok
Blue reaper denen switch mi var bu beyazda? Yoksa düz mavi mi?başlıkta ki klavye hala stokta
Blue renk reaper olan düz reaper switch.Blue reaper denen switch mi var bu beyazda? Yoksa düz mavi mi?
Vermiyorsa elinde yoktur . 7 kişi gezdim hiçbiri vermedi 8. Kişi kupon istiyorum dedim hiç ikiletmedi . Rebate100 çalışmıyor dedikten sonra yine vermiyorsa direk konuşmayı sonlandırıp yeni kişiyeBeyler yeni hesapta iki gündür %20 vermedi taktik var mi
Mis gibi işte.Şaka maka herlade 1k stok koydular bitmek bilmiyor.
Rebate100 kodu çalışmıyor dedim adam gitti profesyonel kişiye bağladı yarim saat bekletti beniVermiyorsa elinde yoktur . 7 kişi gezdim hiçbiri vermedi 8. Kişi kupon istiyorum dedim hiç ikiletmedi . Rebate100 çalışmıyor dedikten sonra yine vermiyorsa direk konuşmayı sonlandırıp yeni kişiye
Al satçılar piyasa düşüyo diye üzgünŞaka maka herlade 1k stok koydular bitmek bilmiyor.
Ne koyması kardeşim kimse almıyorŞaka maka herlade 1k stok koydular bitmek bilmiyor.
Reis şüphelendiKimse almıyor![]()