Gerek yok bence klavyenin rengine takılabilecek biriyseniz bej rengi bence çok kötü.Ak820 max falan indirime girer mi beklemeye gerek var mı
Gerek yok bence klavyenin rengine takılabilecek biriyseniz bej rengi bence çok kötü.Ak820 max falan indirime girer mi beklemeye gerek var mı
Uğraşmam bu sefer 200 250 fazla veririm.sstok bitmiyor prodaki gibi sepette bekletenlere ürüne özel indirim gelecek 300-400 liraya alacaklar
Kredi veya kredi kartına iade seçenekleri var.İptalde credi bakiyesi ve kupon geri yüklenir mi
Beklemeye değmez mi diyorsunGerek yok bence klavyenin rengine takılabilecek biriyseniz bej rengi bence çok kötü.
Kral bende var ajazz 820 max dm at banaBeklemeye değmez mi diyorsun
Ben değmez diyorum sizin kararınız bu klavye de bayağı sağlam. Ben Ak820 Max'ı 1200 TL'ye aldım alanların çoğu 1400'ten falan aldı yani arada neredeyse 1.5-2 katı fiyat farkı var.Beklemeye değmez mi diyorsun
Sıfır mıKral bende var ajazz 820 max dm at bana
Icini acip baktim calisiyor mu diye yani sadece kutu acildiSıfır mı
Hocam kredi olarak iade etmek daha mantıklı bence öyle durumlarda anında tanımlıyorlar çünkü.Temu 2000tl yi ne zaman iade edicek kaç gün oldu yeni ürün alıcam.
Zengin olan yine çinliler oldu. Keşke kendi ulkemiz uretse de yine biz kazansakOh aldim rahatladim para da bitti