Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,672
Soğutmasına imkan yok demi 7600 üGörünüşü rakipsiz aga efsane duruyor hem küçük hem şık
Soğutmasına imkan yok demi 7600 üGörünüşü rakipsiz aga efsane duruyor hem küçük hem şık
Sende bakım yap düzelir. Kasa hava akışı da önemli. Bak yukarıda eklemiştim sistemimi. Havadar masanın üstünde rahat bir yerde kullanıyorum.Wallah kardeş demekki bizimkinde sıkıntı var, ben 1 yıl kullandım hiç memnun kalmadım oyun oynarken...
Yok reis X123 bunu tokat manyağı yapar bence onu alSoğutmasına imkan yok demi 7600 ü
x123 75-80 görüyorsa bu fan ile 80 i geçer. Bu da çok ses çıkarır.Soğutmasına imkan yok demi 7600 ü
Yok bea phantom spirit varya bende sadece görüntiden alsammı dedimdeYok reis X123 bunu tokat manyağı yapar bence onu al
Seneler önce bu fan yerine t6 ultra ya da düz olanı öneriliyordu hatırladın mı ?herhangi bir kule tipi çok daha iyi iş görür , aldanmayın
Reis bu tam böyle kardeşinde 2600-3600 vardır basit oyunlar oynuyordur kasanın içinde trafo da istemiyordur o tür PC ler için.Yok bea phantom spirit varya bende sadece görüntiden alsammı dedimde
T6 ULTRA neydi be kral 170 TL idi çok iyi hatırlıyorum destan yazılıyordu kendisineSeneler önce bu fan yerine t6 ultra ya da düz olanı öneriliyordu hatırladın mı ?![]()
Gördüğüm en kaba fanlardan biriydi ama.T6 ULTRA neydi be kral 170 TL idi çok iyi hatırlıyorum destan yazılıyordu kendisine![]()
O zamanda trafo sevmiyordum hala sevmiyorumGördüğüm en kaba fanlardan biriydi ama.
Bende görüntü için almıştım.
Takması zulüm olan efsane kasa mavi 3 fanlı X6 modeline de saygı duruşunda bulunmadan geçmeyelimReis bu tam böyle kardeşinde 2600-3600 vardır basit oyunlar oynuyordur kasanın içinde trafo da istemiyordur o tür PC ler için.
Görüntüyü de bozmaz o şekilde iş yapar yoksa X123 dururken buna para verilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
T6 ULTRA neydi be kral 170 TL idi çok iyi hatırlıyorum destan yazılıyordu kendisine![]()
Ben biraz seviyorum fakat bu t6 ultra değil. Frost commander gibi elit dursa yeterli. Ya yazında kışında olsa 5600x i kurtarıyor. Yeterli gayet. Çoğu yerde yetersiz diye söylenti var fakat kullandığım için böyle net yorum yapabiliyorum.O zamanda trafo sevmiyordum hala sevmiyorum![]()