- Reaksiyon skoru
- 924
Adamlar bana hem paramı verdiler hem ürün geliyorhiçbir şey yapmıyorlar mcu yanlış geldi diyince mausu geri yollayın diyorlar
Adamlar bana hem paramı verdiler hem ürün geliyorhiçbir şey yapmıyorlar mcu yanlış geldi diyince mausu geri yollayın diyorlar
Siparişe tıkla altından rengi değiştirebiliyorsunMavi aldım bende turuncu nasıl yaptırabilirim temsilci vs ile nasıl konuşulur ilk defa yükledim çünkü temuyu![]()
kanka aj99ları kaça satıcan bende aj159mc varda satılmaz gibime geliyor2 aj099 aldım 1ini satıcam 1 de pro aldım ama f75 ve apex almamak için kendimi zor tutuyorum
Hocam çok iyi fiyata pro almışsınız çok ihtiyaç yoksa apex almanız bence gereksizŞimdi 400e Pro aldık, 550 veresim gelmedi Apex'e.
Fiyat farkına değer mi bilen arkadaşlar?
Ben arkadaşla aldıktan hemen sonra 650ye anlaştım ama şu an gitmeyebilir o fiyatlarakanka aj99ları kaça satıcan bende aj159mc varda satılmaz gibime geliyor
ben 1400 e aldım roma mızragı girdi o konuda unlcukyŞimdi 400e Pro aldık, 550 veresim gelmedi Apex'e.
Fiyat farkına değer mi bilen arkadaşlar?
Nasıl geliyor? Uçakta gözükmüyor mu halaAdamlar bana hem paramı verdiler hem ürün geliyorbu saatten sonra cacık mcu olsa da önemli değil
Tutma tutma akıntıya bırak al geçsin bidaha mı gelecez dünyaya hopaa2 aj099 aldım 1ini satıcam 1 de pro aldım ama f75 ve apex almamak için kendimi zor tutuyorum
Vergisiz benimki, vergiyle 672 TL.1400e pro aldim
Aynen bence de gerek yok. Klavye de aldım F75 olanı yeterli ikisi kendim kullanıcam.Hocam çok iyi fiyata pro almışsınız çok ihtiyaç yoksa apex almanız bence gereksiz
gümrüğe aynı anda gelirse tek sipariş sayılır 1050 tl geçtiyse 3 sipariş toplamı , geçmiş olsun. ürünler gelmez. yeni siparişini kargoya verildikten sonra vermen lazım. ve ayda 5 sipariş hakkın varAyrı ayrı 3 tane sipariş var, bunların gelmesine bile kesin gözüyle bakmıyorum onu da alırsam hepten patlarız sanki![]()
Birinci sipariş kargoya verildikten sonra verdim diğerlerini aynen.gümrüğe aynı anda gelirse tek sipariş sayılır 1050 tl geçtiyse 3 sipariş toplamı , geçmiş olsun. ürünler gelmez. yeni siparişini kargoya verildikten sonra vermen lazım. ve ayda 5 sipariş hakkın var