Sepette EV15 kupon kodunu aktif ediniz.
2 tane çektim eyvAllah.
forum.donanimarsivi.com
İşinize yarayabilir budaEvde eksikti ilaç gibi geldi, teşekkürler bro.
Baktım da bu markaya güvenemedim🔥İndirim - 2' li Döküm Granit Tava 🔥😱 352TL
Sepette EV15 kupon kodunu aktif ediniz. https://app.hb.biz/riMwdxncdhzbforum.donanimarsivi.com
İşinize yarayabilir buda![]()
Hocam 2 senedir aynı modeli kullanıyorum 5-6 saat yola gittim sıcacık çayımı içtim neye göre söyledin bunu sendekinde vardır bir sıkıntıdünyanın en kötü termosu olabilir, aynısı var 2 saat sıcak tutmuyor iade almıyor schafer firması.
Garantiye gönderdiler değiştirdiler süre bi tık uzadı ama yinede beklentileri karşılamıyor yada sorunlu cihazlar bana denk geldi.
Ben kullanıyorum al pişman olmayacaksın. Fiyatina gore muazzam bir şey. Fotoğraf atayım istersenBaktım da bu markaya güvenemedim![]()
Hocam ben kullanmaya çalışıyorum bazı sıcak tutma taktikleri var ama denedim işe yaramadı, acayip hava kaçırıyor bence ama firma kabul etmiyor bu yüzden THH ye başvurmak zorunda kaldım, Kahramanmaraş şubesindeki müdürü ''nereye şikayet ederseniz edin elinizi ardınıza koymayın'' dedi.Hocam 2 senedir aynı modeli kullanıyorum 5-6 saat yola gittim sıcacık çayımı içtim neye göre söyledin bunu sendekinde vardır bir sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kullanıyorum al pişman olmayacaksın. Fiyatina gore muazzam bir şey. Fotoğraf atayım istersen![]()
Aldığım üründe bir problem vardır. Bende böyle bir sıkıntı yok çok memnunum.Hocam ben kullanmaya çalışıyorum bazı sıcak tutma taktikleri var ama denedim işe yaramadı, acayip hava kaçırıyor bence ama firma kabul etmiyor bu yüzden THH ye başvurmak zorunda kaldım, Kahramanmaraş şubesindeki müdürü ''nereye şikayet ederseniz edin elinizi ardınıza koymayın'' dedi.
işte bende onu anlatmaya çalışıyorum adamlara anlamıyorlar, gelin birlikte test edelim diyorum onada yanaşmıyorlarAldığım üründe bir problem vardır. Bende böyle bir sıkıntı yok çok memnunum.
Hakem heyeti çözer o işiişte bende onu anlatmaya çalışıyorum adamlara anlamıyorlar, gelin birlikte test edelim diyorum onada yanaşmıyorlar
Baktım da İstanbul merkezli firma. Alıcam galibaHocam 2 senedir aynı modeli kullanıyorum 5-6 saat yola gittim sıcacık çayımı içtim neye göre söyledin bunu sendekinde vardır bir sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kullanıyorum al pişman olmayacaksın. Fiyatina gore muazzam bir şey. Fotoğraf atayım istersen![]()
Sen al bana dua ediceksin bak görBaktım da İstanbul merkezli firma. Alıcam galiba![]()