karahan34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
telden girdim uygulamaya rastgele geldi karşıma ürün seçtirdi.Teşviki nasıl aldin ve kac tl verdi teşvikten baya indirim iyguluyordu cünku
telden girdim uygulamaya rastgele geldi karşıma ürün seçtirdi.Teşviki nasıl aldin ve kac tl verdi teşvikten baya indirim iyguluyordu cünku
var şu an mavisiŞu apexi stokta bi denk getiremedim yok mu bunun linki ara ara kontrol edelim
Suan hala var en başa dön link var zatenŞu apexi stokta bi denk getiremedim yok mu bunun linki ara ara kontrol edelim
Benim kendi hesabımda var ama nedense Diğer Hesabımda Yok yoksa apex alcam ama mecburen Pro alcam sırf arada 30TL fark. var diye alamıyorum hayı yani 1070TL nedir 30Euro= 1.115TL düşmez zaten düssede Max 1.100 düser o kadarPromosyonlara rastgele gelen "ekstra indirim seni bekliyor" promosyonundan geliyor o teşvik.
400e nası alıyon la vergi dahil mi 400Pro versiyonu 700 TL'ye almıştım ama şu anda iptal edip apexi 400 TL'ye alabiliyorum sizce alıyım mi
Apex'i nasıl 400'e alıyorsun "ekstra indirim seni bekliyor"'dan mı denk geldi?Pro versiyonu 700 TL'ye almıştım ama şu anda iptal edip apexi 400 TL'ye alabiliyorum sizce alıyım mi
Evet400e nası alıyon la vergi dahil mi 400
Vergi dahil kaça geliyorPro versiyonu 700 TL'ye almıştım ama şu anda iptal edip apexi 400 TL'ye alabiliyorum sizce alıyım mi
Yok %20 indirim var bide bende 200 TL kupon varApex'i nasıl 400'e alıyorsun "ekstra indirim seni bekliyor"'dan mı denk geldi?
hangi kampanyaları uyguladın