Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Göktuğ DADAŞ
beyler aldığım 2 apexi kullanıcam ancak prolar elimde kaldı sizce apexin turuncusuna,mavisine göre daha hızlı satılmaz mı pronun siyah beyazı çünkü renk takıntısı olan kişiler var paramın hepsini verceklerse iade edicem ama vermezler

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hayır pro yu açan vardı pan180 çıktı tahmin ettiğim gibi apextede aynıdır. Gelince test edicem 8khz’de takılma yapmazsa sıkıntı yok zaten
Hocam şimdi bunlar 8Khz'ya biz bunları ayarlarından vs. Düşürebiliyormuyuz? Mesela 8khz sorun çıktı o zaman 4khz alabiliyormuyum?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Sonra temu neden kimseye kupon vermiyor iade almıyor diye ağlarsınız böyle suistimal ederseniz.
Ben iade değil kısmi iade istiyorum millet 400-700'e aldı onun 2-3 katı para verdik niye olmasın? Görderdikleri kargonun üzerinde durmuyorlar bile Ak820 max'ın kendi kutusu (yanlış anlamadın sadece klavye kutusuyla yollamışlar poşet vs ekstra kutu yok) aşırı hasarlı geldi diyorum bir şey yapamayız iade edin diyor böyle bir firmadan 2-3 kısmi iade alsam alsam kârdır.
Hocam şimdi bunlar 8Khz'ya biz bunları ayarlarından vs. Düşürebiliyormuyuz? Mesela 8khz sorun çıktı o zaman 4khz alabiliyormuyum?
Uygulamasından ayarlayabiliyorsun kaç hz kullanmak istediğini

Palo DAYI 👑

80+ Gold

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
beyler bana 159pro için extra bir indirim verdi teşvik indirimi bi tane apex almıştım sizce proda alınır mı?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Mızraksa bisey diyemem ama beleşe getirmeye çalışan arkadaşlar yapmasın la adamların iyi niyetini suistimal etmeyin kendi kuyumuzu kazariz alideki gibi olur valla
Hocam zaten bizim milletin sorunu bu beleşçikikte çığır aşıyolar mesela yurt dışında adam kola makinasına parasını atıyor pardağını dokduruyor gidiyor ama bizde öylemi bir ara hangi marka hatırlamıyorum türkiyede bunu yaymak İçin getirdi lan millet suya gider gibi kovaları ellerine doldurup kola makinasına geçip 1 kere para atıyolar sonra tuşa. Basılı tutuyor elini çekmiyor kola akmaya devam ediyor adamlar damacana dokdurdula Rezillik işlerine gelince medeniyet vs. Diye dolaşanlar İlk kez kola görüyormuş gibi kovayla sıraya girmişti

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Mızraksa bisey diyemem ama beleşe getirmeye çalışan arkadaşlar yapmasın la adamların iyi niyetini suistimal etmeyin kendi kuyumuzu kazariz alideki gibi olur valla
Mızrak olduğu için yoksa 600-800'e falan alsam niye beleşe alayım zaten beleşe almışım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler bana 159pro için extra bir indirim verdi teşvik indirimi bi tane apex almıştım sizce proda alınır mı?
Teşviki nasıl aldin ve kac tl verdi teşvikten baya indirim iyguluyordu cünku

Top Bottom