Palo DAYI 👑
80+ Gold
O niye öyle kalmış ilginçBenimki daha uçacak sözde ayın 24'ünde sipariş verdim.
Alıntıyı görüntüle
O niye öyle kalmış ilginçBenimki daha uçacak sözde ayın 24'ünde sipariş verdim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam şimdi bunlar 8Khz'ya biz bunları ayarlarından vs. Düşürebiliyormuyuz? Mesela 8khz sorun çıktı o zaman 4khz alabiliyormuyum?Hayır pro yu açan vardı pan180 çıktı tahmin ettiğim gibi apextede aynıdır. Gelince test edicem 8khz’de takılma yapmazsa sıkıntı yok zaten
Ben iade değil kısmi iade istiyorum millet 400-700'e aldı onun 2-3 katı para verdik niye olmasın? Görderdikleri kargonun üzerinde durmuyorlar bile Ak820 max'ın kendi kutusu (yanlış anlamadın sadece klavye kutusuyla yollamışlar poşet vs ekstra kutu yok) aşırı hasarlı geldi diyorum bir şey yapamayız iade edin diyor böyle bir firmadan 2-3 kısmi iade alsam alsam kârdır.Sonra temu neden kimseye kupon vermiyor iade almıyor diye ağlarsınız böyle suistimal ederseniz.
Uygulamasından ayarlayabiliyorsun kaç hz kullanmak istediğiniHocam şimdi bunlar 8Khz'ya biz bunları ayarlarından vs. Düşürebiliyormuyuz? Mesela 8khz sorun çıktı o zaman 4khz alabiliyormuyum?
tabii ki alabiliyorsunHocam şimdi bunlar 8Khz'ya biz bunları ayarlarından vs. Düşürebiliyormuyuz? Mesela 8khz sorun çıktı o zaman 4khz alabiliyormuyum?
Evet istersen 4, 2 ,1k da kullan.Hocam şimdi bunlar 8Khz'ya biz bunları ayarlarından vs. Düşürebiliyormuyuz? Mesela 8khz sorun çıktı o zaman 4khz alabiliyormuyum?
Vergi dahil 600-800'e geliyorsa alınır.beyler bana 159pro için extra bir indirim verdi teşvik indirimi bi tane apex almıştım sizce proda alınır mı?
Hocam zaten bizim milletin sorunu bu beleşçikikte çığır aşıyolar mesela yurt dışında adam kola makinasına parasını atıyor pardağını dokduruyor gidiyor ama bizde öylemi bir ara hangi marka hatırlamıyorum türkiyede bunu yaymak İçin getirdi lan millet suya gider gibi kovaları ellerine doldurup kola makinasına geçip 1 kere para atıyolar sonra tuşa. Basılı tutuyor elini çekmiyor kola akmaya devam ediyor adamlar damacana dokdurdula Rezillik işlerine gelince medeniyet vs. Diye dolaşanlar İlk kez kola görüyormuş gibi kovayla sıraya girmiştiMızraksa bisey diyemem ama beleşe getirmeye çalışan arkadaşlar yapmasın la adamların iyi niyetini suistimal etmeyin kendi kuyumuzu kazariz alideki gibi olur valla
670 hocam bi tane daha apex mi düşürsem yoksa ne diyonuz apexde sıkıntılı olabilir korkusu varVergi dahil 600-800'e geliyorsa alınır.
Mızrak olduğu için yoksa 600-800'e falan alsam niye beleşe alayım zaten beleşe almışım.Mızraksa bisey diyemem ama beleşe getirmeye çalışan arkadaşlar yapmasın la adamların iyi niyetini suistimal etmeyin kendi kuyumuzu kazariz alideki gibi olur valla
Teşviki nasıl aldin ve kac tl verdi teşvikten baya indirim iyguluyordu cünkubeyler bana 159pro için extra bir indirim verdi teşvik indirimi bi tane apex almıştım sizce proda alınır mı?
Promosyonlara rastgele gelen "ekstra indirim seni bekliyor" promosyonundan geliyor o teşvik.Teşviki nasılsın aldin ve kac tl verdi teşvikten baya indirim iyguluyordu cünku