karahan34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
pro mu kanka seninki proda dongleda çıkıyorsa dongle takmadan 2.4 çek bi bakımdongleda mod yok ki dongle sadece 2.4ghz
pro mu kanka seninki proda dongleda çıkıyorsa dongle takmadan 2.4 çek bi bakımdongleda mod yok ki dongle sadece 2.4ghz
@Leonidax su arkadaş pro modelıyle Hata alıyordu BT ile sonra düzelttik tam hatırlamıyorum ona sormak lazımSorun şu bilgisayar USB'sini taktığımda arızalı diyor bana arızalı dongle mı geldi acaba?
İndirdim Bluetooth ile bağlıyım.
Dediğimi unutun bluetooth modda kalmış o da çalışmıyor.Arkadaşlar elimde Type-C to Type-C şarj kablosu vardı onla bağladım oldu sanırım 3.0 USB portunu algılamıyor laptoptaki.
2.4Ghz bağlanmıyor@Leonidax su arkadaş pro modelıyle Hata alıyordu BT ile zaten BT ile sonra düzelttik tam hatırlamıyorum ona sormak lazım
Alıntıyı görüntüle
Şuan mm711 kullanıyorum apex içinde batarya olduğu halde daha hafif nasıl oluyor abi
Şu an kullandığım MM711 olmasaydı inandırdım.
malzeme kalıtesinden dolayıAlıntıyı görüntüle
Şuan mm711 kullanıyorum apex içinde batarya olduğu halde daha hafif nasıl oluyor abi
Pro mu apex mi bu?Dediğimi unutun bluetooth modda kalmış o da çalışmıyor.
2.4Ghz bağlanmıyorhay şansıma
Tam abuzer kömürcü koymalık
İçini açıp mcu ya baktınız mı hocam siz?
pro kanka dongle takmadan niye 2.4 yapayımpro mu kanka seninki proda dongleda çıkıyorsa dongle takmadan 2.4 çek bi bakım