Mouse kalitesi nasil tape taktiniz miAdres aynı tc farklı
bende beğenmedim razerin2 yıllık skatezleri daha iyi.Ayrıca skatezlerini ben pek beğenmedim. Dot skatez satın aldım.
steelseries var bende de 2 yıllık aynı şekilde daha pürüzsüz bi kayma var.bende beğenmedim razerin2 yıllık skatezleri daha iyi.
aga usb3.0 dan başka bir porta tak hemen endişe etme şuan pek kullanan yok sorunu çözebiliriz diye düşünüyorumHem Roma mızrağını soktular hem de arızalı 2.4Ghz dongle yollamışlar
Skatezler kötü. Tape daha takmadım fakat takmayı düşünüyorum. Kalite olarak apex özelinde konuşursam ben gayet beğendim.Mouse kalitesi nasil tape taktiniz mi
Ben alırken siyah dahil her renk vardı ben ilk alanımdir belki de ben alırken konu acmamistim malum ben alırken biter diyeaga sen beyazı ne zaman aldın la bayadır yok coğu kişi öyle diyor bende görmedim
Type-C to Type-C kablo ile Type-C portuna taktım yine olmuyor bozuk dock gelmiş. USB 2.0'ı deneyebileceğim bir yer yok.aga usb3.0 dan başka bir porta tak hemen endişe etme şuan pek kullanan yok sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum
sana dmeiştim acele etme diyeBenim bildiğim dock olanlarda çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
YA NEYSE BENİM PRO GÜMRÜKTE SONUNDA ALLAAAHIMMM.
pro benim elimi çok terletiyor apex de aynı mı ?Skatezler kötü. Tape daha takmadım fakat takmayı düşünüyorum. Kalite olarak apex özelinde konuşursam ben gayet beğendim.
çakal yaBen alırken siyah dahil her renk vardı ben ilk alanımdir belki de ben alırken konu acmamistim malum ben alırken biter diye
@Teykage 2.4ghz bağlantısına getirin sağ tık sol tık bide ortadaki scroll tuşuna aynı anda basın 3ünede sonra yeşil ışık hızlıca yanıp söncek.Tamamıyla yanıp sönmesi bittikten sonra mouseunuz bağlı olur sonra driverı açın ordan hz ayarı yapın düzelir.@Leonidax su arkadaş pro modelıyle Hata alıyordu BT ile sonra düzelttik tam hatırlamıyorum ona sormak lazım